Gardırobunuzda zamansız parçalara yer açın

Güncelleme Tarihi:

Gardırobunuzda zamansız parçalara yer açın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 11:03

Klasik haline gelmiş pek çok parçayı kaliteli markalardan satın almak uzun yıllar bu ürünleri kullanmanızı sağlar.

Haberin Devamı

Yüzyıllar geçse de asla eskimeyecek parçalara yatırım yapmak hem sizi zor günlerde kurtarır hem de kombin yapmanızı kolaylaştırır. Birer klasik haline gelmiş pek çok parçayı kaliteli markalardan satın almak uzun yıllar bu ürünleri kullanmanızı sağlar. Asla modası geçmeyecek olan zamansız parçalar vintage olma özelliğiyle ileride de değerinden bir şey kaybetmeyerek dolaplarınızdaki yerini korur.

BEYAZ GÖMLEK

Herkesin zamansız parçalar deyince ilk aklına gelen şüphesiz beyaz gömleklerdir. Şık ve havalı duruşu ile iyi kesimli beyaz gömleklerden gardırobunuzda en az 3 veya 4 tane bulundurmanız size kombin avantajı sağlar. İpek, şifon ve koton gibi kumaşlardan seçeceğiniz basic veya farklı detaylara sahip olan beyaz gömlekleri ister davetlerde ister ofiste isterseniz de günlük hayatta rahatlıkla kombinleyebilir ve asla demode görünmezsiniz.

Haberin Devamı

Gardırobunuzda zamansız parçalara yer açın

SİYAH MİNİ ELBİSE

Siyah mini elbise her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken bir diğer zamansız parça olarak biliniyor. Farklı kesimlerde ve dokularda alacağınız minik siyah elbiseler gece davetlerinden son dakika randevularına ve romantik bir akşam yemeğine kadar pek çok yerde işinizi oldukça kolaylaştırır ve sizi her daim şık gösterir. Tek parça olmasından dolayı kombin zorluğu da yaratmayan siyah elbiseler ile şıklık garantili.

SİYAH STİLETTO

Farklı topuk yapısı ve boyu ile en az 4-5 farklı siyah stiletto her adımınızda size eşlik edebilir. Her kıyafetle kombinlenmesiyle oldukça işe yarayan siyah stilettoların kaliteli malzemeden yapılmış olanlarını seçmek onları uzun süre zevkle kullanmanıza yardım eder.

Gardırobunuzda zamansız parçalara yer açın

SİYAH BLAZER CEKET

Siyah blazer ceketler gerek iş toplantılarında gerekse şık bir davette sizin kurtarıcı parçalarınızdan olabilir. Giyeni bir anda şık gösteren iyi kalıplı bir blazer ceketle siz de elegan görünebilirsiniz. Boru paça pantolonlarla daha ciddi bir görünüm sunan bu ceketleri hafta sonları jeanlerle kombinlediğinizde ise daha havalı ve cool bir görünüme imza atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gardırobunuzda zamansız parçalara yer açın

TRENÇKOT

Trençkotlar zamansız görünümün en asil parçalarının başında geliyor. Soğuk ve yağmurlu havalarda imdadımıza yetişen trençkotlar kadınların bir anda şık ve iddialı görünüm kazanmasını sağlıyor. Bej rengi trençkotları kalem eteklerle veya jeanlerle rahatlıkla kombinleyebilir ve elegan bir duruşa sahip olabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!