Gardırobunuz tatile hazır mı?

Güncelleme Tarihi:

Gardırobunuz tatile hazır mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2016 14:11

Herkes tatil planını yaptı. Ancak gardıroplar tatile hazır değil. Bu yaz hangi kıyafetlere yatırım yapacağını bilmeyenlere özel gardıropları tatile hazırlama tüyoları...

Haberin Devamı

Yoğun çalışma döneminin ardından herkes yaz tatili planlarını yaptı. Tatile giderken kadınlar için en önemli konulardan biri tatil alışverişi. Plajlarda bakışların üzerinde olması ve yaz akşamlarının gözdesi olmak her kadının hayali. Peki bu yaz gardırobunuza hangi parçaları eklemeli ve nelere yatırım yapmalısınız? İşte yaz gardırobunuzu tatile hazırlamanın tüyoları…

 

1. JEAN ŞORT

Gardırobunuz tatile hazır mı

Her yaz moda olan jean bu yaz ekstra moda diyebiliriz. Değişik kesim ve püskül detaylarına kadar jean kumaşı oldukça popüler. Siz de tatilde kendi bedeninize uygun bir jean şortla hem rahat hem de tarz sahibi olabilirsiniz. Jean şort seçiminizi beyaz veya koyu maviden yana kullanabilir, altına giyeceğiniz renkli sandaletlerinizle kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

2. BEYAZ RENK

Haberin Devamı

Gardırobunuz tatile hazır mı

Yazın bronz tene en çok yakışan renk kuşkusuz beyaz. Bu nedenle ister maksi ister mini ama kesinlikle beyaz bir elbise edinmelisiniz. Son zamanlarda oldukça popüler olan dantel veya tül detaylar da elbisenize hareket katabilir. Dore veya lame renkte sandaletlerle tamamlayacağınız görüntünüzle herkesin size bakacağı kesin.

 

3. KETEN

Gardırobunuz tatile hazır mı

Keten elbise veya keten şortlar yazın hayat kurtarıcı parçaları. Terletmeyen bir kumaş türü olan keten yazın en çok tercih edilenlerinden. Siz de bej tonlarında bohem bir keten elbise veya iyi kesimli kapri bir şortla tatilde safari rüzgarları estirebilirsiniz.

 

Haberin Devamı

4. FLORAL DESEN

Gardırobunuz tatile hazır mı

Floral desenler bu sezon da çok moda. Çiçekli romantik elbiseler veya bluzlar tatil havasına uyan en güzel parçalardan.

 

5. GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Gardırobunuz tatile hazır mı

Kızgın güneşin altında hem gözlerinizi korumak hem de tarz sahibi görünmek için iyi bir güneş gözlüğü olmazsa olmaz. Klasik modellere yatırım yapmak her zaman akıllıca olsa da yuvarlak ve renkli camlı gözlükler de bu sezon hayli iddialı bir duruş sergiliyor.

 

6. MAYO

Gardırobunuz tatile hazır mı

Mayo veya bikini alışverişi yaz gardırobunuzun belki de en önemli kısmını oluşturuyor. Oyuk kesimli mayolar vücut ölçüleri ideal olanlar için hayli revaçtayken, fırfırlı üstlü bikini modelleri de üst bedenini volümlü göstermek isteyenlere hitap ediyor. Yüksek kesimli altlar ise basen sorunu olanlar tarafından tercih edilebilir.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!