Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Güncelleme Tarihi:

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2017 09:49

Hayvanseverler bilir, evinizde evcil hayvanınız ya da hayvanlarınız varsa onların mutluluğu sizin mutluluğunuz demektir ve eviniz onlarla her zaman daha güzel, daha neşeli ve daha sıcaktır. Ancak tabii ki ev dekorasyonunuzu oluştururken sizi hiç yalnız bırakmayan ve her zaman karşılıksız seven en iyi dostlarınızı da düşünmek zorundasınız. Evinizde kullanacağınız mobilya ve aksesuarların seçiminde sevimli dostlarımızın büyük payı var; örneğin kediniz ya da kedileriniz varsa biblolar gibi küçük ve kolayca devrilip kırılabilecek aksesuarlardan mümkün olduğunca uzak durmanızda fayda var; ne de olsa kedilerin bu tarz aksesuarları devirmekten ne kadar hoşlandıklarını biliyoruz. Tüylü bir köpeğiniz varsa da özellikle tüy dökme mevsimlerinde rahat edebilmek için koltuklarınızı tüy tutmayan döşemelerden tercih etmelisiniz. Aynı şekilde kedileriniz için de tırnaklarıyla zarar vermeyeceği koltuk döşemeleri üretiliyor. Ama tabii bu tür önlemlerin ötesinde, hem hayvanlarınızı mutlu edecek, hem de evinize harika bir estetik karakter kazandıracak mobilya ve aksesuarlara da yer vererek evinizi ve hayatınızı daha da güzelleştirebilirsiniz. İşte hayvan dostlarından asla vazgeçemeyenler için birbirinden güzel ve sevimli tasarımlar!

Haberin Devamı

Duvarlarınız için şık, kedileriniz için eğlenceli

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Ful [L]

Duvar dekorasyonunuzu oluştururken kedilerinizi de düşünerek onlar için eğlenceli bir oyun alanı yaratmaya ne dersiniz? Hem tarz sahibi ve modern bir görünüm, hem de kedilerinizin enerjilerini atabilmeleri için eşsiz bir atmosfer. Üstelik kendinizin tasarlayabileceği ve evinizin dekorasyonuna göre farklı şekillerde dizayn edebileceği bir tasarım fikri!

Tırmalama tahtası

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Stylecats

Kedilerinizin koltuklarınızı rahat bırakmasını istiyorsanız onlara şık ve davetkâr bir tırmalama tahtası sunmanız şart. Sıradan tırmalama tahtalarının kediler için çekiciliği genellikle yalnızca birkaç gün sürüyor ve birkaç gün sonra koltuklarınız tırnak törpüsü olmaya devam ediyor. Ama bu örnekteki gibi içine girilip çıkılabilen, aynı zamanda kedi evi olma işlevi de gören eğlenceli ve cazip bir tırmalama tahtası hem sizin hem de kedinizin hayatını güzelleştirecek.

Minik kapılar

Haberin Devamı

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Atelier Tresan

Hayvan dostlarınızın kendilerini özel hissetmeleri için sadece onların kullanabileceği minik kapılar ve geçiş alanları oluşturmaya ne dersiniz? Bu tarz güzellikler yalnızca onları şımartmakla kalmayacak, aynı zamanda evinize de farklı ve neşeli bir karakter katacaktır.

En iyi dostlarımız için lüks ve konfor!

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Scott's of London

Lüks, estetik ve konfor evlerimizi ve hayatlarımızı dizayn ederken aradığımız en öncelikli özelliklerdir şüphesiz. Ancak bu özelliklere sadece bizim sahip olabileceğimizi düşünmeyin! Evcil hayvanlarımız da bizimkiler kadar konforlu ve özel tasarımlı koltukları hak ediyor pek tabii ki. Chesterfield model kanepelerden ilham alınarak tasarlanan bu şahane köpek yatağı gibi.

Haberin Devamı

Şık mama kutuları

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Simplehuman

Kedi ya da köpek mamalarınızı satın aldığınız ambalajlarda saklıyorsanız, belki farkında değilsiniz ama bu ambalajlar bulundukları yerlerde her zaman görüntü kirliliği ve dağınıklık yaratır. Mamaları saklamak için büyük ve şık kutular edinirseniz çok daha düzenli ve modern bir görüntü elde edersiniz.

Özel tasarım kafesler

Evcil hayvanlarınız için dekorasyon önerileri

Benoit Pernet

Evcil hayvan denilince akla her ne kadar önce kedi ve köpekler gelse de kuş tutkunları da oldukça fazla. İster muhabbet kuşu, ister kanarya, ister büyük ve rengarenk papağanlar besliyor olun; dekorasyonunuzu kuşlarınız yardımıyla eşsiz bir hale getirmek ve onlara da benzersiz bir yaşam alanı sunmak mümkün. Özel tasarımlı kafesler hem evinize bir heykel sanatsallığı katacak, hem de kuşlarınız için harika bir atmosfer sağlayacak.

Haberin Devamı

homify.com.tr tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!