Elçin Sangu'nun stilinden ilham alın!

Güncelleme Tarihi:

Elçin Sangunun stilinden ilham alın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2016 14:44

Kiralık Aşk dizisindeki Defne karakteri ile hayatımıza giren ve bir anda herkesin gönlünü kazanan bir isim Elçin Sangu… Kızıl saçları ve dizideki renkli stiliyle de stil ikonlarımız arasına girdi bile! O halde stili ile olduğu kadar güzelliğiyle de adından sıkça söz ettiren Elçin Sangu’nun stilini yakalamak için ne yapmanız gerektiğini belirlemek için okumaya devam edin.

Haberin Devamı

Dizinin en şık giyinen karakteri seçilen Elçin Sangu’nun stilinden ilham almazsak olmazdı! Hazır sıcak havalar gelirken, renklenmeye başlamak lazım. Renkli bir stil denince de akla ilk gelen isimlerden biri Elçin Sangu! Beyaz tenine ve kızıl saçlarına en çok yakışan şeylerden biri de renkli giyinmek…  Bu özelliğini en iyi şekilde kullanan Sangu’nun stilinden ilham alıyoruz!

Modacruz’da ikinci el fırsatları için tıklayın!

 

GARDIROBUNUZA RENK KATIN

Elçin Sangunun stilinden ilham alın

Dolabınız açtınız… Siyah, beyaz ve grilerden mi oluşuyor? Artık burayı renklendirmenin zamanı geldi! Bunun için Sangu’nun renkli stilinden yardım alabilirsiniz. Dizi de onu hep canlı renklerle görüyoruz. Sarı, yeşil, pembe ve bebek mavisi gibi renkleri fazlasıyla seviyor. Bu renkleri özellikle elbiseler ve eteklerde görüyoruz. Dolayısı ile hazır yaz da gelirken gardırobunuzu renkli etek ve elbiseler ile doldurmayı unutmayın.

Haberin Devamı

İkinci el etek fırsatları için tıklayın!

İkinci el elbise fırsatları için tıklayın!

 

BLAZER VE TİŞÖRT 'MUST HAVE' LİSTEMİZDE

Elçin Sangunun stilinden ilham alın

Bildiğiniz üzere Defne karakteri işe giden stil sahibi bir kadın... Ancak sürekli sıkıcı ofis kıyafetleri giymek yerine, görünümünü şık ve spor tarzda blazer ceketler ve sloganlı tişörtler ile tamamlıyor. Sokak stilini ofis stiline fazlasıyla iyi bir şekilde bütünleştiren Defne karakteri için jeanler de bir must have parçası. Dolayısı ile dolabınızda her çeşit jean bulundurmanız sizin yararınıza olur. İster skinny, yüksek bel ya da İspanyol paça… Her biri ile ayrı bir stili ifade edebilirsiniz. Ofis stilinizde tişört ya da bir blazer, size gündüzden geceye çok şık bir stil de sunacaktır. Hem de üzerinizi değiştirmeye gerek bile kalmadan…

Haberin Devamı

İkinci el blazer fırsatları için tıklayın!

İkinci el tişört fırsatları için tıklayın!

İkinci el Jean fırsatları için tıklayın!

 

EKOSE VE ÇİZGİ ETKİSİ YÜKSELİŞTE

Elçin Sangunun stilinden ilham alın

Defne karakterini işe gitmediği zamanlar ve hafta sonlarında genellikle spor bir tarzda görüyoruz. Oversize tişörtler, eşofmanlar ve toplu saçlarıyla oldukça şirin görünen karakterin favorileri ise, trend listelerinde de üst sıralarda yer alan ekose ve çizgili gömlekler. Dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer alan ekose trendi, tüm parçalarda karşımıza çıkmaya başladı. Çantalar, gömlekler ve etekler derken bu desen her yeri sardı. Ancak bizim favorimiz tabii ki gömlekler. Siz de Elçin Sangu’nun stilinden yararlanmak ve ilham almak için dolabınızda ekose gömleklere yer açın.

Haberin Devamı

İkinci el ekose ve gömlek fırsatları için tıklayın!

 

Elçin Sangu’nun hayata getirdiği Defne karakterinin stilinden ilham almak istiyorsanız bu ipuçlarını takip etmek işinize yarayacak! 

 

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!