Düğün ve davetlere özel 10 kıyafet önerisi

Güncelleme Tarihi:

Düğün ve davetlere özel 10 kıyafet önerisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 15:42

Düğün sezonunun açılmasıyla kadınların kıyafet telaşı başladı. İşte davetlerde ve düğünlerde hayatınızı kurtaracak öneriler...

Haberin Devamı

Yazın gelmesi ile birlikte düğün ve davetlerin sayısı da artmaya başladı. Sezonun önde gelen trendlerine göre kıyafet seçimi yaparak davet ve düğünlerde zarafetinizle ve şıklığınızla dikkat çekebilirsiniz. İşte düğün ve davetlere özel kıyafet önerileri:

1. Siyah mini elbise

Siyah mini elbise her düğün ve davetin en kurtarıcı elbise modelidir. Siyah elbise modelleri özellikle son dakika davetleri ve uzaktan tanıdıklarınızın düğün davetlerine katılmak için ideal.

Düğün ve davetlere özel 10 kıyafet önerisi

2. Dizüstü elbiseler

Vücut hatlarını öne çıkaran ve streç kumaştan yapılmış olan dizüstü elbiseler ince yapılılar için en uygun seçimlerden. Dizüstü elbiseler ayrıca kır düğünleri ve açık alan düğün ve davetleri için de konforlu bir seçim olabilir.

Haberin Devamı

3. Metalik renkte elbiseler

Sezonun dore ve lame renk trendini baz alarak düğün ve davetlerde ışıl ışıl bir görünüm kazanabilirsiniz. Uzun veya kısa modellerde seçeceğiniz metalik renkte elbiselerle tüm gözler sizin üzerinizde olabilir.

4. Dantel elbiseler

Dantel detaylara sahip olan elbiseler şıklık ve zarafeti simgeliyor. Dantel kumaşla kaplı olan elbiselerinizi özel davet veya düğünlere giyebilirsiniz. Aksesuar olarak da inci gibi zarafetinizi tamamlayan parçalara yer verebilirsiniz.

Düğün ve davetlere özel 10 kıyafet önerisi

5. Tül formlu elbiseler

Yaz davetlerinin en ideal kumaşlarından bir olan tüllerle bezeli uçuş uçuş bir kıyafet tüm dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir. Tül formlu uzun elbiselerinizi soft renklerden seçebilir ve sade bir makyaj uygulayabilirsiniz.

6. Şifon elbiseler

Şifon elbiseler yaz aylarında sıkça tercih edilen modeller arasında. Çiçekli veya değişik desenlere sahip şifon elbiseler yaz mevsiminin en ideal kıyafetlerinden biri.

7. Bantlı elbiseler

Bantlı elbiseler modern ve iddialı görünmek isteyenlerin tercihi. Sırt veya göğüs kısmı bantlarla kaplı olan streç formdaki elbiselerle iddianızı ortaya koyabilirsiniz. Sade renklerdeki seçimler bantlı elbiselerde daha hoş durur.

Haberin Devamı

Düğün ve davetlere özel 10 kıyafet önerisi

8. Kabarık elbiseler

Kabarık elbiseler yakın arkadaş düğünlerinde ve önemli davetlerde sizi oldukça romantik ve çekici gösterebilir. Sade takılarla birlikte kombinleyeceğiniz kabarık elbisenizi mint yeşili ve bebek mavisi gibi renklerden seçebilirsiniz.

9. İşlemeli elbiseler

İşleme detayları ile tasarlanmış olan elbiseler zarif ve göz alıcı bir hoşluk sunuyor. İşlemeli elbiseler özel düğünlerde ve davetlerde şık görünmek isteyenlerin ilk tercihler arasında. İşlemeli elbiselerinizi toplu saçlarla daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

10. Drapeli elbiseler

Drape formlu elbise modelleri katıldığı düğün ve davetlerde ilgi odağı olmak isteyenler için doğru tercih. İnce ve dengeli vücut hatlarınız varsa seçiminizi düz renklerde olan drapeli elbiselerden yana kullanabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!