DüÄŸün konseptlerinde ışıklandırma

Güncelleme Tarihi:

Düğün konseptlerinde ışıklandırma
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 18, 2016 13:52

Çiftler için konu düğün planlaması olduğu zaman ortaya birbirinden farklı fikirler çıkmaya başlar. Böyle olunca da ilk başta nasıl bir hazırlık yapılacağı tam olarak bilinemez. Ancak zamanla fikirler oturmaya başlar ve düğün hazırlıklarına devam edilir. Düğün konseptlerinde en önemli olan şeylerden bir tanesi ise ışıklandırma.

Haberin Devamı

 

BALO SALONU IÅžIKLANDIRMASI

Düğün salonu olarak seçilen balo salonlarının görkemine uygun bir avize ya da şamdanlar kullanılmalıdır. Işıklandırmayı doğal görünümlü gerçekleştirmek isteyen çiftler ise bir ağacı ışıklandırarak yapabilirler.

Â

Düğün konseptlerinde ışıklandırma



SAHİL DÜĞÜNLERİNDE IŞIKLANDIRMA

Sakin bir sahilde düğün yapmak isteyen çiftler ışık oyunlarını kullanabilirler. Kumların üzerine küçük tealight mumlarla desenler çizilebilir. Ya da beyaz renklerdeki masa örtülerinin altına renkli ışık topları koyulabilir. Japon fenerleri yan yana dizilince de ortaya çok muhteşem görüntüler çıkabilir.

Haberin Devamı

Â

Düğün konseptlerinde ışıklandırma

 

RESTAURANT DÜĞÜNLERİNDE IŞIKLANDIRMA

Genellikle bu tarz düğünlerde önemli olan şeylerden bir tanesi lezzet olsa da şimdilerde davetlilerin görsel olarak da doyuma ulaşması gerekiyor. Şamdanlar, kandiller, tavandan sarkan avizelerin yanı sıra kağıttan yapılan fener ve abajurlar kullanılabilmektedir. İsteğe bağlı olarak ufak cam fanuslar içinde mumlar da tercih edilebilir.

Â

Düğün konseptlerinde ışıklandırma

 

AÇIK HAVA DÜĞÜNLERİNDE IŞIKLANDIRMA

Dışarıda akşam vakti yapılacak düğünlerde doğadan yardım alınabilecektir. Küçük saksıların içerisine koyulacak tealight mumlar, ağaç gövdelerine ya da dallarına yapılacak ışıklandırmalar da konsepti tamamlayabilir. Ancak bu tarz düğünlerde öne çıkan şeylerin başında dilek fenerleri geliyor. Gece sonunda çift ve davetliler dilediklerini dilek fenerleri ile gökyüzüne gönderebilir.

 

Haberin Devamı

HAVUZ BAŞI DÜĞÜNLERİNDE IŞIKLANDIRMA

Böylesi düğünlerde havuz içerisinde aydınlatmalar yapılabilir. Nilüferlerin üzerine yerleştirilecek jel mumlar ise düğün süresi boyunca rüzgar ile yer değiştirip güzel bir görünüme ulaşırlar. Ayrıca ışıklandırılacak şemsiyeler ile hem görüntü anlamında hem de oluşabilecek olumsuz durumlara karşı koruma yapılmış olur.

 

Düğün konseptlerinde ışıklandırma

 

NASIL BÄ°R ORGANÄ°ZASYON YAPILMALI?

Çiftlerin istedikleri şeyleri yerine getirecek kişiler ise hiç şüphesiz ki organizasyon firmasındaki kişiler. Bu sayede firmalar birbirinden farklı ışık oyunları kullanarak ortaya tahmin edilenden farklı atmosferler ortaya koyulabilir. Bunun için çiftler bu konuda mutlaka organizasyon firmalarından yardım almaktan çekinmemeli, akıllarındaki sunumu kişilere iletmelidir.

Haberin Devamı

dugunmevsimi.com tarafından hazırlanmıştır. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!