Daisy Lowe ve güzellik sırları

Güncelleme Tarihi:

Daisy Lowe ve güzellik sırları
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2015 16:42

İngiliz oyuncu ve model Daisy Lowe, makyaj sırlarını, egzersiz rutinini ve beslenme alışkanlıklarını Marie Claire dergisiyle paylaştı.

Haberin Devamı

"Ruj sürmek stilimin bir parçası. 15 yaşımda modelliğe başladığımda herkes bana yüz şeklim nedeniyle eyeliner'a yönelmem gerektiğini söylüyordu. Oysa ben o zaman bile sadece ruj kullanmaktan yanaydım. Favori rujum Smashbox Be Legendary Infraded Matte; üstelik gün boyu hiç dağılmıyor."

"Eyeliner'ı dağınık sürmeyi seviyorum. Kirpik dibime mümkün olduğunca yakın, ince bir çizgi halinde, gayet özensiz sürüyorum. Daha sonra far fırçasıyla sürdüğüm çizgiyi dağıtıyorum. Kahverengi ve tonları tercihim. Eğer daha belirgin bir görünüm istiyorsam üstüne yine aynı renkte fark sürüp dağıtıyorum. Özel günlerde göz kapağıma Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer renkli nemlendiricimden bir miktan sürüyorum. Böylece daha kalıcı oluyor."

Daisy Lowe ve güzellik sırları

Haberin Devamı

"14 yaşımdayken solaryuma çok düşkündüm. Hatta bunu o kadar abartmıştım ki, solaryuma girmediğim zamanlarda cildim lekeleniyordu. Neyse ki kısa sürede bu alışkanlığımdan vazgeçtim ve ten rengimle barıştım. Eğer canlı bir görünüm istersem brozlaştırıcı vücut yağı kullanıyorum."

"Kaküllerimi çok seviyorum. Yaklaşık 10 yıldır saç modelim aynı. Bir süreliğine uzattım ama sonra tekrar kestirdim. Yoğun, kaşlarımı kapatan ve yüzümü çevreleyen uzun kaküllerimle çok eğleniyorum. Saçımı yıkadığımda dümdüz oluyorlar. Kurutmadan önce Bumble and Bumble Thickening saç spreyi uyguluyorum. Ardından da önce atıp iyice kurutuyorum."

"Spor salonunda harcadığım zamana acıyorum. Ancak ruhuma ve bedenime en iyi gelen iki aktiviteyi de buldum: Pilates ve yoga. Bazı günler de yarım saat yüzüyorum. Spor sonrası kendimi ödüllendirmek için buhar odasına ve saunaya giriyorum. Değmeyin keyfime!"

Daisy Lowe ve güzellik sırları

"Evdeki bütün abur cuburları sincap gibi aşırıyorum. Tatlı yemeyi de, pişirmeyi de çok seviyorum. Bu yüzden sağlıklı tatlı tariflerinden oluşan Sweetness and Light adlı bir kitap hazırladım. Kendimi hayatın zevklerinden mahrum bırakmadan beslenmeye çalışıyorum."

Haberin Devamı

"Sektörün klasik 'Daha zayıf olmalısın' baskısıyla mücadele ediyorum. Hiçbir zaman sıska olmadım. Kadınsı hatlarımı ve kendimi böyle seviyorum."

"Cilt bakımımı asla ihmal etmem. Gece yatmadan önce mutlaka anti bakteriyel özellikteki Biologique Recherche yüz temizleme losyonuyla yüzümü yıkıyorum. Sabah akşam düzenli olarak sivilce oluşumunu engelleyen Tria Skin Perfecting Light ışık sistemini kullanıyorum. Cildimi tahriş etmeden sivilceyi kurutuyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!