Büyük ödüle aday

Güncelleme Tarihi:

Büyük ödüle aday
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 17, 2022 14:57

Dünyanın en prestijli mimari tasarım ödüllerinden biri olan ‘’ Restaurants & Bar Design Awards’’ a bu sene ülkemizden Thanx Mimarlık dünyaca ünlü mimar Stephane Dupoux ile birlikte 2021 de hayata geçirdikleri ‘’ Atelier di Carne’’ projesiyle aday gösterildi.

Haberin Devamı

Dupoux Design Stephane Dupoux ve SBE Miami’nin Yönetim kurulu baÅŸkanı Sami Kohen Bodrum Mandarin Oriental Otel’in içinde hizmet veren ‘’Atelier di Carne ‘’restoranın mimari tasarım ve uygulamasında,ÂZeynep Yılmaz’ın kurucusu olduÄŸu ‘’ Thanx Mimarlık ‘’ ile çalışmayı tercih etti.

Zeynep Yılmaz ‘’Atelier di Carne’’ mekan tasarımında Bodrum’un huzurlu doğasından esinlendiğini bunu tasarımda mermer, doğal taş kaplama yüzeyler ve masif dokular kullanarak desteklediğini belirtti. Mekanın her noktasının fonksiyonel, konforlu ve uyum içinde olmasına özen gösterdiklerini açıkladı.

Büyük ödüle aday

65 ülkeden en iyi tasarımcıların aday olduğu ‘’ Restaurant & Bar Design Awards’’ın kazananları Eylül ayında açıklanacak. Ödül töreni ise Ekim ayında Londra’da gerçekleştirilecek.
Büyük ödüle aday


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!