Burcunuza göre makyaj stilinizi öğrenin

Güncelleme Tarihi:

Burcunuza göre makyaj stilinizi öğrenin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 13:59

Artık burçların etkisi kıyafetten makyaja kadar her alanda hissedilmeye başladı. Siz de burcunuza göre doğru renkleri belirleyerek makyajınızla farklılık yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kadınların vazgeçilmezi makyaj doğru yöntemler ve kişiye uygun renklerle daha anlamlı bir hal alıyor. Ancak son yıllarda kişilik ve karakter özelliğine yansıyan burçların etkisi kıyafetten makyaja her alanda hissedilmeye başladı. Öyle ki burçlar doğru renk seçiminde yol gösterici hale geldi. Peki hangi burç kadını nasıl makyaj yapmalı? İşte öneriler:

Koç: Hayattan zevk almayı ve iddialı olmayı seven koç kadınları kendilerini ön plana çıkaracak makyajlar yapmayı tercih edebilirler. Kırmızı ve tonları rujda ilk tercihleri olabilir. Yine fuşya tonları da yaz aylarında tercih edebilecekleri renklerden. Göz makyajında ise siyah, mor gibi farlarla iddialı göz makyajı yapabilirler.

Boğa: Kendine bakmayı, güzelliklerini ön plana çıkarmayı seven boğalar daha mat tonlarla yüzlerinin güzelliğini ön plana çıkarabilirler. Bunun için nötr ve pastel tonlarında ruj kullanabilirler. Yanaklarını hafif açık tonlu allıklar ile renklendirebilir. Göz makyajında ise biraz renkli farlar kullanabilirler.

Haberin Devamı

Burcunuza göre makyaj stilinizi öğrenin

İkizler: Neşeli, değişikliği seven ikizler kadınları makyajlarında da değişiklik tercih edebilirler. Koyudan açığa giden göz farı kullanabilirler. Mavi onlara yakışan bir renktir. Dudaklarda ise somon ve nötr renklerdeki rujlar tercih edip göz makyajını ön planda tutabilirler.

Yengeç: Duygusal, neşeli, romantik ve çocuksu olarak bilinen yengeç kadınları bunu makyajlarına da yansıtırlar. Şeftali ve pudra tonlarındaki allıklar ile masum görüntüsünü koruyabilirler. Kirpikleri ve göz çizgisini belirleyici makyajlarına ek olarak pembe tonlarda ruj kullanabilirler.

Burcunuza göre makyaj stilinizi öğrenin

Aslan: İddialı, kendine güvenen ve her ortamda imzasını bırakmayı seven aslan kadınları makyajlarıyla da adından söz ettirebilir. Toprak tonlarında, gölgeli göz makyajı ve allık onlara çok yakışır. Yine nötr dudak makyajı ile asil bir havaya bürünebilirler.

Haberin Devamı

Başak: Sadeliği ve abartıdan uzak yaşamayı severler. Makyajları da bu sebeple daha sade tonlarda olmalıdır. Kahve tonları, kestane ve toprak tonları rujlar seçebilirler. Sıcak tonlarda allık ile yüzüne hafif renk verip sade güzelliği yakalayabilirler.

Burcunuza göre makyaj stilinizi öğrenin

Terazi: Yaşam dolu, neşeli ve iddialı terazi burcu kadınlarının bakışları anlamlıdır. Bu nedenle gri ve şampanya tonları makyaj onlara çok yakışacaktır. Eyeliner gözlerini belirginleştirirken kiremit rengi tonları sofistike bir hava katacaktır.

Akrep: Cazibeli, alımlı ve gururlu akrep kadınların bakışları en önemli silahıdır. Bu sebeple göz makyajında bakışlarına ağırlık verebilirler. Siyah ve koyu tonlarda far, rimel ya da eyeliner tercih edebilirler. Yine yeşil far da akrep kadınına yakışan bir renktir. Toprak tonlarda ruj ya da iddialı bir kırmızı da ruj tercihi olabilir.

Haberin Devamı

Burcunuza göre makyaj stilinizi öğrenin

Yay: Hayat enerjisi yüksek ve yaşamaktan keyif almasını bilen yay kadınları hem çekici hem de zarif görünmeyi sever. Bunu ön plana çıkarmak için de siyah ve koyu kahve göz makyajı yapabilirler. Dudaklarına toprak tonlarında nude ruj kullanabilirler.

Oğlak: Neşeli ve çekici oğlaklar için en uygun makyaj önerisi olarak kahve ve leylak tonunda far önerilir. Hatta bu ikisinin karışımında göz makyajına kiremit rengi ruj çok yakışacaktır.

 

Kova: Özgürlüğü seven ve yaratıcı ruha sahip kovalar pembe ve tonları göz makyajı ile iddialı görünür. Dudaklara pembe ve lilanın tonları tercih edilebilir.

Balık: Duygusal ve hassas ruha sahip balık kadınlarının göz makyajı önemlidir. Bakışları öne çıkarmak için deniz mavisi, su yeşili tonlarda farlar kullanabilirler. Pembe şeftali tonunda rujlar ile de romantik havaya bürünebilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!