Burçlara göre stil tüyoları

Güncelleme Tarihi:

Burçlara göre stil tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2016 16:00

Burcunuz sadece karakterinizi yansıtmıyor. Aynı zamanda kıyafet tercihlerinizi de etkiliyor.

Haberin Devamı

Astroloji sayesinde burcunuzun karakteristik özelliklerine göre yaşam tarzınızdan giyim stilinize kadar birçok konuda fikir sahibi olabiliyorsunuz. Burcunuza göre giyinerek hem doğru renk tercihi yapabilir hem de tarzınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Burcunuza göre giyim tüyoları

Koç: Hırslı ve bağımsız ruhlu koçlar yeni modellere ve markalara oldukça meraklıdır. Canlı ve enerjik halleriyle dikkat çeken koçlar, genellikle canlı renkleri tercih etmeliler. Alışılmışın dışında modeller ve tasarımlar Koç burcunun giyim stilini yansıtır.

Burçlara göre stil tüyoları

Boğa: Boğa burcu elit ve minimal havası ile öne çıkar. Klasik ve seçkin bir tarzı olan boğa burcu için trendler o kadar da önemli değildir ama kıyafette kalite olmazsa olmazdır. Smart casual veya klasik giyim kodları boğa burcunun kaliteli yaşam tarzını yansıtır.

Haberin Devamı

İkizler: İkizler burcu enerjik yapısı ve hep bir adım önde olma arzusu ile trendleri yakından takip eder. Sportif ve doğal bir tarzı olan ikizler, baskılı ve çizgili parçaları sever.

Yengeç: Yengeç burcu romantik ve duygusal yapısı ile yeşil, kahve ve haki tonlarını gayet iyi taşır. Doğal materyallerden üretilmiş olan sade kıyafetler yengeç burcunu yansıtır. Romantik ve uçuş uçuş elbiseler de yengeç burcunun favori parçalarındandır.

Burçlara göre stil tüyoları

Aslan: Aslan burçları iddialı ve pahalı zevkleriyle star gibi giyinir. Parlak ve ışıltılı her türlü kıyafet aslan burcunu yansıtır. Lüks ve kaliteli aksesuarlara bayılırlar.

Başak: Başaklar rasyonel ve pratik yapılarıyla basic ve fonksiyonel parçaları tercih eder. Başaklar kıyafetlerin kaliteli malzemeden üretilmesine dikkat eder ve pratik aksesuarları çok sever.

Terazi: Terazi burcu kıyafette uyumu sever. Zarif ve tamamlayıcı parçaları tercih eden teraziler kıyafette güzellik ve estetik arar.

Haberin Devamı

Akrep: Akrepler dekolteli ve vücut hatlarını ortaya çıkaran giysilere bayılır. Altın ve gümüş aksesuarlar ise Akrep burcunun dikkat çekici tarzını tamamlar.

Burçlara göre stil tüyoları

Yay: Yaylar sıradışı ve prestijli kıyafetler tercih eder. Kırmızı tonlarındaki kıyafetler yayların dinamik karakterini yansıtır. Kadife ve kürk yayları temsil eden materyallerdir.

Oğlak: Oğlaklar güvenilir ve garanti parçaları sever. Basic tek parça kıyafetler ve ciddi takımlar oğlaklara

göredir.

Kova: Kovalar parlak ve aykırı olan her şeye ilgi duyar. Asimetrik etekler ve transparan bluzler kovaların karakterini yansıtır.

Burçlara göre stil tüyoları

Balık: Balıklar feminen ve romantik kıyafetler tercih eder. Uyumlu ve akıcı bir tarza sahip olan balıklar sıcak tutan yün ve kaşmir gibi kumaşlara bayılır.

BAKMADAN GEÇME!