Bu yüzük Beyoncé’nin kısmeti

Güncelleme Tarihi:

Bu yüzük Beyoncé’nin kısmeti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 13:54

Madonna, Bella Hadid, Taylor Swift, Ivanka Trump derken listeye Beyoncé de eklendi. Yıldız, son klibi ‘Lemonade’ de ‘B’ şeklinde ‘Kısmet by Milka’ imzalı bir yüzük taktı. Markanın yaratıcısı Milka Karaağaçlı “Sırada Fergie var” diyor.

Haberin Devamı

Nasıl oldu da Beyonce son klibinde Milka marka bir yüzük taktı. Bağlantı nasıl kuruldu?

-Aslında her şey kızım Mayra için M yüzük yapmamla başladı. Yaklaşık 2 sene önce, M yüzüğü kendim için çizdim, yapıp parmağıma taktım, içine de Mayra’nın doğum tarihini yazdım. Bir gün Mayra’nın eline yüzüğü takıp fotoğrafını çekmiştim, çok da tatlı olmuştu. O fotoğrafı instagrama koyduk, Madonna’nın baş stilisti B Akerlund, Instagram’da Kısmet by Milka’yı takip ediyormuş meğer... Mayra’nın elinin fotoğrafını ekran görüntüsünü bize yollayıp Madonna için M sipariş etti, parmak ölçüsünü yolladı, biz de seve seve gönderdik. Madonna’nın gittiği davetlerde, günlük hayatında M yüzüğünü taktığını görmeye başladık. Fotoğrafların bir tanesinde Lady Gaga ve Alexander Wang’le birlikteydi. B Akerlund, M’yi çok beğenip, kendine B yüzük sipariş etti.  Beyoncé’nin ‘Lemonade’ klibini çekerken de kendi parmağından çıkarıp onun parmağına takıvermiş.

 

Haberin Devamı

Bu yüzük Beyoncé’nin kısmeti

 

Yüzük ne kadar zamanda üretildi?

-M yüzüğü yaptıktan sonra koleksiyon bir anda patladı, herkes farklı harfleri sipariş etmeye başlamıştı. Her bir harfi özenle tasarladık, çizdik ve ürettik. Dolayısıyla zaten elimizde olan bir modeldi. Bir hafta kadar bir surede üretildi.

 

TASARIMIMIN GÜÇLÜ BİR TAVRI VAR

Bu yüzük Beyoncé’nin kısmeti

 

Klipte kullanılacağı planlı mıydı?

-Bana tamamen sürprizdi. Geçen haftalarda Fergie için yazışırken “’B’ yüzüğümü çok seviyorum. Hatta geçen gün Beyoncé’ye video çekerken ona da taktık yüzüğü” diye haber verdi. Fergie için de FERG yüzükleri yolladık, yakında onu da göreceğiz. Dört parmağına yan yana takacak.

Haberin Devamı

Beyoncé’nin parmağında görünce ne hissettiniz?

-Karenin bu kadar etkileyici olacağını tahmin etmemiştim giydiği elbise, ayakkabılar, tavır, ses, çekim ve Beyoncé hayalimdekinden de güzeldi. Bu kadın benim için de kraliçe! Yerinde durmuyor, hep yeniyi, hep daha iyiyi arıyor ve yapıyor da. Bu yüzden onun gibi birinin tasarımımı üzerinde taşıması beni ve ‘Kısmet By Milka’yı da ileri taşıyor, heyecanlandırıyor.

Yüzüğün özellikleri neler peki?

-Yüzük pembe altın ve beyaz pırlanta kullanılarak elde üretildi. Oldukça büyük bir yüzük, uzunlamasına parmağı kavrıyor, harfin çok büyük olması da bir duruş sergiliyor, güçlü bir tavrı var. Tek bir mesaj veriyor, onun yanında başka hiçbir şey konuşmuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!