Bu yaz doğal saç modelleri moda!

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz doğal saç modelleri moda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 13:18

2016 yazının saç trendleri arasında doğallık ön planda. Siz de birkaç küçük dokunuşla saçlarınızda yazın canlılığını hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saçları bakımlı ve güzel olan bir kadının kendini daha çekici ve özgüvenli hissettiği yadsınamaz. Saçlarda yapılan en küçük değişiklikler bile yaz aylarında oldukça dikkat çekici geliyor. Sezonun ana temasını ise doğal saç renkleri ve modelleri oluşturuyor. Siz de saçlarınızda doğal görünümlü örgü ve dalgalar tercih ederek yaz aylarına sıkı bir giriş yapabilirsiniz.

İŞTE BİRBİRİNDEN GÜZEL DOĞAL SAÇ MODELLERİ:

 

1. DOĞAL BALERİN TOPUZU

Bu yaz doğal saç modelleri moda

Saçlarınızı özellikle açık bluzlerle hoş gösterecek modellerden birisi doğal balerin topuzları. Yaz aylarında sizi terlemekten kurtarması ve derli toplu bir görünüme kavuşturması da cabası. Bu topuz için saçlarınızı lastik toka ile at kuyruğu şeklinde toplayın. At kuyruğunuzu dilerseniz maşa ile biraz şekillendirin. Saçlarınızı tokanın etrafında gevşek bir şekilde dolayın ve tel tokalar yardımıyla saçınızı sabitleyin. Dilerseniz sprey kullanarak saçınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayabilirsiniz. Bu saç modelini daha pratik bir şekilde uygulamak için topuz süngeri de kullanabilirsiniz.

 

Haberin Devamı

2. DOĞAL DALGALAR

Bu yaz doğal saç modelleri moda

Saçınıza maşa yapmayı sevmiyor ve bu işlemin saça zarar verdiğini düşünüyorsanız doğal dalgalar elde etmenin başka bir yolu daha var. Ortadan ikiye ayırdığınız saçlarınızı kremleyip burarak iki ucunu da baş kısmınızda tel tokalarla tutturun. Sabah kalktığınızda saçlarınızın doğal ve hoş dalgalara sahip olduğunu göreceksiniz. Dilerseniz avucunuza alacağınız birkaç damla saç şekillendiricisi ile saçlarınızı görünümünü sabitleyebilirsiniz.

 

3. VOLÜMLÜ AT KUYRUĞU

Bu yaz doğal saç modelleri moda

Haberin Devamı

At kuyruğu vazgeçilmez saç modellerinden biri. Yaz aylarında dekolteli bluz ve açık elbiselerle oldukça asil bir hava yarattığı gerçek. Sıkıca tepede topladığınız saçlarınızı saç maşası ile hafif volümlü hale getirebilirsiniz. Saç spreyi ile volümleri sabitleyebilirsiniz.

 

4. BOHEM ÖRGÜLER

Bu yaz doğal saç modelleri moda

Bohem saç modellerinden hoşlanıyorsanız dağınık örgüllü modeller tam size göre. Saçlarınızı ortadan ikiye ayırarak iki yandan örebilirsiniz. Arka tarafta birleştireceğiniz örgüleri saç tokası ile sabitleyebilir ve at kuyruğu haline getirebilirsiniz. Saçlarınızın at kuyruğu olan kısmını krepe yaparak volümlü hale getirebilirsiniz. İsterseniz saçınıza bohem saç tokaları, tüyler veya ışıltılı spreylerle hava katabilirsiniz. Çiçekler veya saç bantları da bu modele farklı bir tarz katabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!