Bu yaz denemeniz gereken 6 makyaj trendi

Güncelleme Tarihi:

Bu yaz denemeniz gereken 6 makyaj trendi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 11:59

Makyaj trendleri her yıl hızla değişiyor. Podyumlardaki cesur renk kullanımı yaklaşımları heyecanlandırsa da günlük hayatta uygulaması için bir öncü gerekiyor. İşte ünlüler tarafından denenmiş ve onaylanmış yeni trendler.

Haberin Devamı

Parlak cilt

Bu yaz solgun duran ciltten ve dağınık makyajdan uzak durun. Daha parlak bir cilt elde etmek için allığınıza başvurmaktan çekinmeyin.

Dolgun gözler

Cildinizi aydınlatıp yüzünüze renk verdikten sonra yapmanız gereken gözlerinizi ön plana çıkartmak olacak. Etrafınıza simli göz kapakları ve kalın göz kalemleriyle gücünüzü gösteren bakışlar atmanın zamanı.

Â

Bu yaz denemeniz gereken 6 makyaj trendi

80’ler

Bol miktarda allık, büyük gözler ve dolgunlaştırılmış dudaklar size neyi hatırlatıyor. Hadi bir ipucu daha, kabartılan renkli saçları da ekleyin. Artık resmiyet kazandı, 80’ler geri geldi.

Renkli ojeler

Madem 80’lere bir dönüş halindeyiz o zaman görevimizi hakkıyla yapalım ve renkliliğimizi sadece göz, dudak ve saçlarımızda değil her yerde taşıyalım. Tabii ki dikkat çekici eller için, tırnaklar çok önemli. Cayır cayır parlayan renkli ojelerin tam zamanı…

Haberin Devamı

Â

Bu yaz denemeniz gereken 6 makyaj trendi

Dudak piercing’i

Bu detay için canınız tatlıysa yapıştırılan piercing’leri kullanabilirsiniz. İyice kalınlaştırdığınız dudaklarınız çevresine küçük bir piercing kondurarak bu yazın en dikkat çekici yüzüne sahip olabilirsiniz.

KaÅŸ boyama

Bir başka yeni trend ise kaşları farklı ve uçuk renklere boyama. Açık tenliyseniz pembe tonlarıyla, koyu tenliyseniz sarı tonlarıyla şekillendirebileceğiniz kaşlarınız ile size keyifli yazlar dileriz.

 

 

Bu yaz denemeniz gereken 6 makyaj trendi

 

 

Benimle Hazırlanın - Oya Unustası

 

BAKMADAN GEÇME!