Bu sonbahar jeanler çok moda

Güncelleme Tarihi:

Bu sonbahar jeanler çok moda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 14:58

Hem rahatlık hem konfor hem de şıklığı bir arada sunan jeanler ile stil sahibi görünmemek imkansız. İşte bu sonbahar moda olan jean modelleri...

Haberin Devamı

Denim kumaşı etkisini asla yitirmiyor. Her sezon farklı modeller ve tasarımlarla baş tacı olan denim pantolonlar gardropların en sevilen modellerinden biri. Hem rahatlık hem konfor hem de şıklığı bir arada sunan jeanler ile stil sahibi görünmemek imkansız. Moda haftalarında sıkça karşılaştığımız denim kumaşı bu sezon adeta podyumları sarmış durumda. Farklı detayları ve tasarımlarıyla siz de jean kumaşlar içerisinde sıradışı bir görünüme imza atabilirsiniz.

1. JEAN CEKETLER

Geçtiğimiz sezon sokakları saran jean ceketler bu sezon güçlenerek geliyor. Rozet ve arma gibi detaylarla dikkat çeken vintage görünümlü ve boyfriend jean ceketler içi kürklü modelleri ile kış aylarında da en önemli giysilerden biri olmaya hazırlanıyor. Salaş elbiselerle kombinleyebileceğiniz jean ceketleri jeanlerle birlikte kullanmak da oldukça moda. Görüntünüzü bir anda spor bir hale sokan jean ceketleri haftasonları da sıklıkla tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bu sonbahar jeanler çok moda

2. DENİM TRENÇ KOTLAR

Tasarımcıların bu sezon defilelerinde sıkça gördüğümüz denim trençkotlar bu sezon sokaklarda da karşılaşacağımız parçalardan. Hem zarif hem de sofistike bir görünüm için harika bir seçenek olan jean trençkotlar jean etek ve pantolonların yanında kalem etek ve kumaş pantolonlarla da oldukça hoş bir kombin oluşturuyor. Yenilikçi ve özgün bir stil belirlemek isteyenlerin denim trençkotlara gardroplarında yer açmaları gerek.

3. PÜSKÜLLÜ JEAN

Bu sezon sokakları istila edecek olan jean modeli nedir diye sorarsanız tereddütsüz olarak püsküllü jeanler diyebiliriz. Paça kısımları tiftik tiftik hale gelmiş ve püskül şeklini almış olan bu jeanler orta yükseklikte veya yüksel bel özellikleriyle dikkat çekiyor. Deri veya bomber ceketle harika bir kombin oluşturan bu jeanleri topuklu bootie veya stilettolarla tamamlayabilirsiniz.

Bu sonbahar jeanler çok moda

Haberin Devamı

4. JEAN ELBİSE

Jean elbiseler jile ve salopet modellerinin yanında A kesim ve kalem etek formlarında da bu sezon karşımıza çıkıyor. Jean kumaşından vazgeçemeyenlerin en çok tercih edecekleri modellerden biri olan jean elbiseler hem rahat hem de çabasız bir şıklık yaratma açısından favori parçalardan biri. Çizme ve bootielerle harika bir görünüm oluşturan jean elbiseler sportif ve şık bir haftasonu geçirmek isteyenler için de ideal.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!