Beren Saat nasıl makyaj yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Beren Saat nasıl makyaj yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 17:25

Güzel oyuncu Beren Saat'in kullandığı makyaj ürünlerini biliyor musunuz?

Haberin Devamı

Beren Saat’in makyajı dillerde... Güzel oyuncunun çarpıcı bakışları için açık renk değil siyah renk kalem kullanılıyor. Far yerine, göze uygulanan kalem dağıtılıyor ve fazlaca rimel sürülüyor. Böylece gözleri öne çıkaran, dumanlı ve seksi bakışlar elde ediliyor.

Beren Saat nasıl makyaj yapıyor

Cildi berrak olduğu için aydınlatıcı bir fondöten ve hafif bir pudra uygulaması yeterli oluyor. Allık kullanımında ise kadınsı tonlar tercih ediliyor. Çoğu zaman gözler ön planda olduğu için dudaklara parlatıcı ya da açık renk ruj sürerek ünlü oyuncunun makyajı tamamlanıyor.

Beren Saat, dizi makyajında hangi ürünleri kullanıyor?

Beren Saat'in göz makyajını öne çıkarıyor. Göz makyajını yaparken, far kullanmıyor, sadece siyah kalemle gözü çerçeveleyip dağıtıyor, ardından da bol maskara uyguluyor.

Haberin Devamı

Beren Saat nasıl makyaj yapıyor

Pürüzsüz ve duru bir cildi olduğunu için, çok ince bir fondöten ve pudra baz için yeterli oluyor. Yoğun göz makyajı yapıldığı zaman, dudaklarda çok net renklerden kaçınıyor. Gözlerde hafif makyaj varsa, dudaklara odaklanıyor. Genelde şeffaf rujlar kullanıyor. Şeker kız görünümlü pembe yanaklar yerine, sert karakterini yansıtan şeftali tonlarında bir allıkla elmacık kemiklerine kontür yaparak belirginleştiriyor.

Beren Saat nasıl makyaj yapıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!