Bana sevgilini söyle, sana hediyeni söyleyeyim

Güncelleme Tarihi:

Bana sevgilini söyle, sana hediyeni söyleyeyim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 11:10

Sevgililer Günü’nde sevgilisine jest yapmak, hediye almak isteyenler dikkat! “Şu an ne alsam” diye kara kara düşünmeyin. Bir erkeğe özellikle de bir sevgiliye alınacak en iyi şeyler listesine bir bakalım.

Haberin Devamı

Evet, indirim nedeniyle opsiyonlar kısıtlı, zaman da dar. Üstelik bütçeye göre de kişiden kişiye değişiyor. Ama sevgilinizin stiline, kişiliğine göre seçimler yaparsanız işiniz kolaylaşır. Dört farklı erkek tarzına göre hediyeler seçtim sizler için bu hafta... Bunlar neler, hemen bakalım:

Giyinmeyi sevenlere:

İşte biz kadınların en sevdiği hediye alışverişi budur. En profesyonel olduğumuz sahadır. Kocalarına, oğullarına ve erkek arkadaşlarına alışverişe çıkanlar hiç de az değil. Kıyafet deyip geçmeyelim. Hem onu 12’den vuracak hem de bizi hatırlatacak neler alabiliriz bir bakalım. Burada da bütçe konuşuyor ama biz kadınlar, her şeyin en hesaplısını yine onlardan daha iyi buluruz değil mi? Kıyafet alınacaksa ilk 4’te şunlar olmalı.

1-Deri ceket: Hem çok moda, hem de 40 yıl hatırı olacak şık bir seçim

Haberin Devamı

2-Spor ayakkabı: Hiçbir zaman hayır demezler. Tam da onların ilgi alanına girer.

3-Tişört: 100 tane de olsa 101 için hazırdırlar.

4-Deri eldiven: Kış bitmeden indirimden bir tane alın derim. Şık bir hediye olacaktır.

Orijinal erkeklere:

En sevdiği yönetmenin DVD film arşivi, en sevdiği erkek, moda, dekorasyon, teknoloji ya da fitness dergisine 1 yıllık abonelik. Spa’dan paket masaj, sauna, buhar terapisi. Satranç takımı, sakal bakım takımı ya da deri pasaport kabı alabilirsiniz.

Şehrin En İyi Spa’ları

Çalışan erkeklere:

1-Laptop çantası: Çalışan erkeğin şu anki en önemli ihtiyacı budur. Bir nevi aksesuardır. Laptopuyla bütünleşmiş ve devamlı yanında gezdiren erkek arkadaşınız için efektif ve şık bir hediye olacaktır. Artık eski dosya, evrak çantaları yani ‘bond’ çantaları mazide kaldı. Stil sahibi sevgilinize, çok kullanışlı olacak kahve ve siyah deri olanlarından alın. Desa, Samsonite, Tumi, Beymen’lere bakabilirsiniz.

2-Kol düğmesi: Eğer iş toplantılarında, ofiste zaman geçiren ve takım giymek zorunda olan bir partneriniz varsa, kol düğmeleri aksesuar olarak çok şık bir hediye olacaktır. Lacivert, siyah ve metalik renklerde, yarı değerli taşlı, çelik olanları tercih edin. Tabi eğer daha önce hiç kol düğmesi takmamışsa, bir de yanında manşetli beyaz bir gömlek almanız gerekebilir. Paul Smith, Harvey Nichols, W Collection, Pierre Cardin, Kiğılı, Boyner, Cacharel’e bakabilirsiniz.

Haberin Devamı

3-Teknolojik bir ürün: Erkeler teknolojik eşyalara taparlar. Fakat model özellikleri konusunda bizden daha çok şey bildikleri için onun beğendiği şeyi tahmin edemeyebilirsiniz. En garanti ürünleri seçmeye çalışın ve siz siz olun, yine de değiştirme kartı alın. iPad, virtual reality gözlükleri, dijital fotoğraf makinesi, Play Station 4 (diğerleri çoktan eskidi) alabilirsiniz. Teknosa, Pupa, Darty’lere bir bakın.

Stil sahibi erkeklere:

1-Saat: Çok klasik olacak ama erkeğin vazgeçilmez aksesuarlarındandır. Uzun seneler armağan değerini koruyacaktır. Çeşitli fiyatlarda, çok pahalılardan daha uygunlara kadar çok fazla seçenek var. Siz daha günlük ve spor olanlardan gidebilirsiniz. Swatch, Casio, G SHOCK, Calvin Klein, Armani, Lacoste mağazalarına bir bakın.

Haberin Devamı

2-Çanta ve valiz: Efektif bir armağan olacaktır. Erkek çanta taşımasını sevmez ama bu sene çok moda olan sırt çantaları ya da yandan asılan postacı çantalarından alabilirsiniz. Kısa seyahatler ediyorsa ya da spor salonuna götürebileceği küçük çanta/valizlerden alabilirsiniz. Ramsey, Burberry, Lacoste, Adidas, Eastpack, Fred Perry,Tommy Hillfiger de bu küçük seyahat ve spor çantalarından bulabilirsiniz.

+/-

-Hediye çeki türü hediyeler bu özel gün için uygun değil.

+Ürünün üzerine isminin baş harflerini yazdırarak armağanınızı daha özel hale getirebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!