Balkonunuzu kışa hazırlayın!

Güncelleme Tarihi:

Balkonunuzu kışa hazırlayın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 11:41

Balkon keyfi yapmak mevsim dinlemez. Kış günlerine sayılı zaman kala, balkonunuzun dekorunu yenileyip serin havaların da keyfini çıkartabilirsiniz...

Haberin Devamı

Ülkemizin birçok yerinde kış etkisini göstermeye başladı. Havalar soğudu ve daha çok evimize çekilmeye başladık. Ancak birçoğumuz bazı zamanlarda evimizin balkonuna çıkıp derin bir nefes almayı, şöyle soğuk havanın yüzümüze çarpmasını, belki de kahvemizin yanında bir iki satır kitap okumayı istiyoruz.

Balkonunuzu kışa hazırlayın

Peki, balkonlarınız kışın da sizi ağırlamaya hazır mı? Yere sereceğiniz bir kilim ayaklarınızı soğuktan korurken balkonunuza da sıcak bir hava verecektir. Yağış alan bir balkonunuz varsa suya dayanıklı malzemelerden yapılmış bir halı veya kilim tercih etmelisiniz. Rahatınızdan ödün vermeyin ve yastıklarınızı balkonunuzdan eksik etmeyin. Balkonunuzda içinizi açacak kış bitkilerinden ve soğuğa dayanıklı çiçeklerden de faydalanın.

Haberin Devamı

Balkonunuzu kışa hazırlayın

Sizin de balkonunuz bu fotoğrafta olduğu gibi doğanın içinde mi bilemem ama siz doğayı balkonunuza taşıyabilirsiniz. Saksılarda minik ağaçlar, bitkiler yetiştirebilirsiniz. Balkonunuzda fazla yer kaplamayan, kolay açılıp, kapanan, toplandığında da çok yer tutmayan masa ve sandalyeleri tercih etmeniz daha kullanışlı olacaktır. Balkonunuzda hazır bulunduracağınız bir küçük battaniye veya bir şal soğuk günlerde yardımınıza yetişecektir.

Balkonunuzu kışa hazırlayın

Balkonunuza fenerlerden, renkli mumluklardan, çiçek ve masa örtülerinden küçük dokunuşlarla hoş bir hava verebilirsiniz. Balkonunuzda kullandığınız sandalye ve masanızın soğuk ve yağışa dayanıklı malzemelerden yapılmış olmasına dikkat edin. Sandalyelerinizin üstüne kışın sizi daha sıcak tutacak postlar atabilirsiniz. Bu sıcacık postların üstünde oturarak sıcacık yaz günlerinin hayalini kurabilirsiniz.

Balkonunuzu kışa hazırlayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!