Alışveriş çılgınları Shopping Fest'e akın ediyor!

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş çılgınları Shopping Feste akın ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 12:30

Yüzlerce markanın birbirinden cazip fırsatlarıyla alışveriş keyfi yaşamak isteyenlere Shopping Fest birçok avantajı beraberinde sunuyor. Kültürel etkinlikler de alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Haberin Devamı

Bu yıl 1-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Shopping Fest geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine pek çok renkli organizasyona ve eğlence dolu etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bir ay boyunca dünyanın her yerinden gelen ziyaretçiye %50'ye varan indirimlerle alışveriş etme imkanı sunan pek çok mağaza, kendi içerisinde de konuklarını coşku dolu aktivitelerle karşılamaya hazırlanıyor.

 

Alışveriş çılgınları Shopping Feste akın ediyor

 

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Shopping Fest, yabancı alışveriş severlerin yanı sıra moda tutkunu olan yerel kitleyi de etkisi altına almayı hedefliyor. Gıdadan giyime, elektronikten eğlenceye kadar pek çok sektörden markayı içerisinde bulunduran AVM'ler alışveriş festivali boyunca değişik eğlence ve aktiviteler düzenliyor. Shopping Fest boyunca İstanbul'daki belirli AVM'ler geceye kadar kapılarını açık tutarak ziyaretçilerini ağırlıyor. İstiklal Caddesi'nden Nişantaşı'na, Kadıköy'den Maltepe'ye kadar İstanbul'un pek çok noktasındaki AVM'lerin yanı sıra Mısır Çarşısı ve Kapalı Çarşı gibi tarihi ve kültürel alışveriş mekanları da Shopping Fest kapsamına dahil olan noktalar arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

KÜLTÜREL ETKİNLİKLER DE VAR

Mimari ve kültürel açıdan şehrin dokusunu en iyi yansıtan yerlerden Kapalıçarşı'da gün boyu Osmanlı ve Türk kültürünü tanıtan şovlar, aktivite ve gösteriler yer alıyor. Kapalıçarşı'da tekstil, kumaş, aksesuar ve değerli mücevherlerin yanında Türk seramik sanatının ince örnekleri ile eşsiz kilim ve halılar da yabancı ziyaretçileri kendine çekmeyi bekliyor. Mısır Çarşısı ise birbirinden farklı baharat ve tatlı çeşitleri, Türk mutfağına özgü lezzetleri ve Osmanlı kültürünü yansıtan aksesuar ve tekstil malzemeleri ile şehrin en otantik alışveriş lokasyonlarının başında geliyor.

 

Haberin Devamı

Alışveriş çılgınları Shopping Feste akın ediyor

 

Lüks alışverişin merkezi İstinye Park ve Zorlu AVM ise, birbirinden ünlü dünya markalarının festivale özel indirim ve ikramları ile alışveriş çılgınlarını mest etmeye hazırlanıyor. Festival kapsamında pek çok marka sadece eski sezon ürünleriyle değil yeni sezon ürünlerinde de ciddi indirim oranlarıyla ürünlerini müşterilerle buluşturuyor. AVM'ler içerisinde festival kapsamında sayısız konser, söyleşi, çocuk gösterileri, parti, defile ve yarışmalar düzenlenmesi planlanıyor. AVM'ler bünyesinde yer alan kafe ve restoranlar da festival boyunca farklı ve orijinal ikramlar hazırlayarak menülerinde çeşitliliğe gitmeye hazırlanıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!