2017’ye damga vuran saç modelleri

Güncelleme Tarihi:

2017’ye damga vuran saç modelleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 10:33

Bu yıl tüm gözler üzerinizde olsun istiyorsanız bu saç modellerinden birini mutlaka deneyin. İşte 2017'de öne çıkan saç modelleri...

Haberin Devamı

2017’nin moda ve güzellik trendleri şimdiden konuşulmaya başladı. Geçen yılın popüler olan bazı modelleri bu yıl da hükmünü sürdürürken, kimi modeller ise bizi nostaljik bir yolculuğa çıkaracak gibi görünüyor.

Kısa ve Net: Küt Saçlar

Maskülen ve modern görünümden hoşlanıyorsanız bu sene küt saçlarınızla trend bir görünüm yakalayabilirsiniz. Özellikle uzun ve oval bir yüzünüz varsa küt saçlarınızla harika görünebilirsiniz.

2017’ye damga vuran saç modelleri

Retro ve Modern Tarz Birleşiyor: Kahkül

Moda ve güzellik dünyasında bir görünüp bir kaybolan kahkül, bu sene küt saçlar ile birleşip retro ve modern bir duruş kazanmanızı sağlayacak. Kahkül, düz ya da doğal dalgalı küt saçlar ile aradığınız görünüme kavuşmanıza yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Seksi ve İddialı: Islak Görünüm

Birkaç yıldır popülaritesi artan ıslak görünümlü, geriye doğru taranmış saçlar maskülen, modern ve iddialı tarzların hüküm süreceği 2017’de çok fazla tercih edilecek gibi görünüyor.

2017’ye damga vuran saç modelleri

Tarafını Seç: Yandan Ayrılmış Saçlar

Bu sene saçlar ortadan değil yandan ayrılıyor. Uzun, düz ve yandan ayrılmış saçlarınızla mükemmel görünmek için bu stile uygun kombinler hazırlayarak, modern bir tarz yaratabilirsiniz.

2017 Rapunzellerin Yılı olacak: XXL Saç

Birkaç yıl önce modası geçen ama son zamanlarda yeniden yükselişte olan uzun saç 2017’de XXL bir hal alıyor. Uzun, çok daha uzun ve dümdüz saçlarınız ile daha feminen ve seksi görünmek için saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı yapmayı sakın unutmayın.

2017’ye damga vuran saç modelleri

Feminen ve Zarif: Ense Topuzu

2017’de en çok göreceğimiz saç modellerinden biri de ense topuzu. Ensede toplanmış kısa saçlar maskülen, uzun saçlar ise feminen bir tarz yakalamanıza yardımcı olabilir.

Haberin Devamı

Hem Nostaljik Hem Sıcak: Örgü Modelleri

Gossip Girl ile popülaritesini artırıp güzellik dünyasına hatrı sayılır bir yeniden giriş yapan, nostaljik detayların romantik ve modern kombinlerde de yer alabileceğini gösteren örgü modelleri 2017’de de çok moda.

2017’ye damga vuran saç modelleri

İpek Etkisi: Düz Saçlar

Her ne kadar kıvırcık ve doğal dalgalı saçlar öne çıksa da 2017’nin yıldızı düz saçlar olacak. Özellikle XXL ve küt modelleri daha iyi gösteren düz saçlar için Brezilya fönü gibi kalıcı uygulamalardan da yararlanabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!