2016'ya damga vuran 5 sokak modası

Güncelleme Tarihi:

2016ya damga vuran 5 sokak modası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2016 14:20

Özgün, orijinal ve sıradışı kombinlere sahne olan sokak modası her daim defilelere ve moda tasarımcılarına ilham vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Moda haftalarının bitişiyle birlikte defilelerde sergilenen modellerin sokak stiline yansıması da uzun sürmedi. Sokakta baştan aşağı evrim geçirerek yorumlanan pek çok parçaya şahit olabilirsiniz. Çok daha özgün, orijinal ve sıradışı kombinlere sahne olan sokak modası her daim defilelere ve moda tasarımcılarına ilham vermeye devam ediyor. 2016 yılında da pek çok trend, moda takipçileri tarafından sokaklarda sayısız kombin şekliyle arz-ı endam ediyor. İşte 2016'ya damga vuran 5 sokak stilleri:

 

1. BOMBER CEKETLER

2016ya damga vuran 5 sokak modası

2016 yılında belki de en çok giyilen parçalardan biri bomber ceketler olmuştur. Her renk ve desende karşımıza çıkan bu stil sahibi ceketler bloggerlardan mankenlere ve moda takipçilerine kadar pek çok kişinin tercihi oldu. Arkası yazılı ve desenli pek çok modelden en çok tercih edilenler etnik desenli ve Uzakdoğu figürlerinin olduğu ceketler oldu. Renkte ise asker yeşili siyahı solladı desek yeridir. Bomber ceketler her kıyafetle en rahat kombinlenen ve spor şıklığın en iyi temsilcisi olan parçalar olmaları nedeniyle de en trend parçalar arasında. 2016 yılının sonuna kadar bu trende uymayan kalmayacak gibi görünüyor.

 

Haberin Devamı

2. ERKEK TİŞÖRTLERİ

2016ya damga vuran 5 sokak modası

Oversize giyimin moda olduğu son dönemlerde boyfriend ceketlerin kardeşi konumuna gelen bol erkek t-shirtleri çabasız ve maskülen şıklığın en iyi temsilcilerinden biri. Pek çok moda tasarımcısının da koleksiyonlarında kullandığı bu tema trend olmaya devam ediyor.

 

3. SWEATSHİRTLER

2016ya damga vuran 5 sokak modası

Haberin Devamı

Sweatshirtler bu yıl adeta yeniden doğdu. Farklı renk ve detayda pek çok sweatshirt eteklerin ve jeanlerin üzerinde sayısız kombinle karşımıza çıktı. Özellikle şık modellerin üzerine sweatshirt giymek havalı olmanın en kestirme ve cool yolu olarak görülüyor.

 

4. DÜŞÜK KOLLU BLUZLER

2016ya damga vuran 5 sokak modası

Omuz dekoltesini adeta yeniden yorumlayan düşük kollu bluz ve elbise modelleri özellikle yaz aylarına damga vurmuş durumda. Bebek mavisi ve beyazın başını çektiği modeller masum ve bohem görünmek isteyenlerin bir numaralı tercihleri arasında.

 

5. BOL PAÇA PANTOLONLAR

2016ya damga vuran 5 sokak modası

Haberin Devamı

Bol paçalı pantolonlar son birkaç ay adeta sokakları salladı desek yeridir. Renkli modellerin daha çok tercih edildiği bu pantolonlar rahat ve cool bir görünüm yakalamak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Bol pantolonları beyaz spor ayakkabılar ve bomber ceketlerle tamamlayabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!