10 soruda Kylie Jenner'ın makyajının sırları

Güncelleme Tarihi:

10 soruda Kylie Jennerın makyajının sırları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 15:23

Kardashian ailesinin en güzel ve dikkat isimlerinden Kylie Jenner makyajıyla beğeni topluyor. İşte makyajının sırları...

Haberin Devamı

Kardashian ailesinin güzelliği ile dikkat çeken isimlerinden biri olan Kylie Jenner, giyim stili kadar kusursuz makyaj stili ile de ön plana çıkmayı başarıyor. Makyajında imza detaylar kullanmayı seven Jenner, makyaj trendlerine yön vermeyi başarıyor. İşte 10 soruda Kylie Jenner'ın makyajının sırları:

1. Kusursuz cildinin sırrı ne?

Kylie Jenner mükemmel görünen bir cilt tonuna sahip. Fotoğraflarda ve basının karşısında her daim kusursuz bir cilt yapısı ile görünen ünlü güzelin sırrı HD fondöten kullanmasında yatıyor.

2. Makyajını nasıl sabitliyor?

HD fondöten ile cilt rengini eşitleyen Jenner, bu görünümünü tamamlamak ve fondöteninin daha doğal durmasını sağlamak için yine HD bir pudra ile makyajını sabitliyor.

10 soruda Kylie Jennerın makyajının sırları

Haberin Devamı

3. Göz altı kapatıcısı kullanıyor mu?

Göz altı kapatıcısının makyajında olmazsa olmaz olduğunu belirten ünlü güzel, krem kapatıcılarla göz altlarını aydınlattığını belirtiyor. Kylie Jenner ayrıca, kapatıcıyı dudak çevresi ve burun kemiği üzerinde de kullandığını itiraf ediyor.

4. Kaşları için hangi yöntemleri uyguluyor?

Kylie Jenner kaşlarının şeklini sevdiğini belirtiyor. Kaşlarını kaş kalemi ile doldurarak ve kaş sabitleyici şeffaf bir maskara ile biçimlendirerek davetlere katılıyor.

5. Gözleri için hangi renk farları kullanıyor?

Ünlü güzel gözleri için kahverengi ve bronz tonların öne çıktığı far renklerini beğendiğini söylüyor. Natürel tonları da günlük hayatında sıkça tercih ediyor. Ayrıca takma kirpiklerin göz makyajı için vazgeçilmez olduğunu belirten Jenner, uzun kirpikleri ile özellikle gece davetlerinde etkileyici bakışlara sahip olduğunu belirtiyor.

10 soruda Kylie Jennerın makyajının sırları

6. Göz makyajında kullandığı başka yöntemler var mı?

Göz makyajının kendisi için makyajın en önemli kısmı olduğunu belirten Jenner, kusursuz bir eyeliner ve bol maskara kullanımının göz makyajında olmazsa olmazı olduğunun altını çiziyor.

Haberin Devamı

7. Yanakları için hangi tonlarda allık kullanıyor?

Yanaklarında bronz ve şeftali tonlarında allıklar tercih eden ünlü güzel, imza makyaj tekniklerinden olan kontür uygulaması ile yanak hatlarını vurguladığını belirtiyor.

8. Dudak bakımı için neler yapıyor?

Kylie Jenner dolgun dudakları ile herkesin dikkatini çeken ünlülerden biri. Dudaklarına düzenli olarak peeling yaptığını ve lip balm kullanarak dudaklarını her gün nemlendirdiğini belirten Jenner, dudak bakımına oldukça önem veriyor.

10 soruda Kylie Jennerın makyajının sırları

9. Dudak makyajında hangi yöntemleri uyguluyor?

Dudaklarını nemlendirdikten sonra dudak kalemi ile dudak çizgisinin hafif dışından dudaklarını çerçeveleyen Jenner, daha sonra dudak kalemi ile tüm dudaklarını dolduruyor. Böylece çok daha dolgun dudaklar elde ettiğini söylüyor.

Haberin Devamı

10. Favori ruj renkleri neler?

Nude tonlardaki rujları çok sevdiğini söyleyen Jenner ayrıca şeftali ve pembe renkli rujları da sıkça kullanıyor.

BAKMADAN GEÇME!