Star’ın vitrini

Güncelleme Tarihi:

Star’ın vitrini
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2011 09:41

Star TV, yeni yayın dönemine yepyeni programlar, diziler, yeni yüzler ve renkli tanıtım filmiyle hazır... Yönetmenliğini Cemal Alpan’ın yaptığı, müziklerini Dolapdere Big Gang’in hazırladığı tanıtım filmi ekranda dönmeye başladı.

Haberin Devamı

Mutsuz gelin                                                               
Agresif ikili   
“Ay Tutulması”nın başrol oyuncuları Naz Elmas ile Mesut Akusta, çekim boyunca kameraya sert bakışlar atsalar da verilen her arada esprileriyle settekileri kahkaha krizine soktu.   

Mardin’den geldiler                    
“Firar” ekibi, tanıtım filmi için Mardin’de devam eden çekimlere ara verip İstanbul’a geldi. Dizinin başrol oyuncuları Caner Cindoruk, ısmail Hacıoğlu, Ece Çeşmioğlu ve Engin şenkan, çekimleri tamamlar tamamlamaz yeniden Mardin’e döndü.

En neşeli aile
“Geniş Aile” ekibi, çekimlerin ikinci günü setteydi. Ufuk Özkan, Fırat Tanış, sevgilileri olarak diziye katılan Azra Akın ve Emel Çölgeçen, enerjileriyle herkese yorgunluğunu unutturdu.

Haberin Devamı

Hayrettin farkı                      
Star TV’nin sevilen şovmeni Hayrettin, doğaçlamalarıyla sete neşe getirdi.   

Çekim için tatilden döndü
Çekimlerin ikinci günü, Star Haber Genel Başkanı Uğur Dündar’ın sahneleriyle start aldı. Tatiline ara verip çekimlere katılan Dündar, neşeli tavırlarının yanı sıra şıklığıyla da dikkat çekti.

Yalancı Bahar zamanı    
Bu sezon “Yalancı Bahar” dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Fahriye Evcen ve Cansel Elçin, setin en uyumlu ikilisiydi. Evcen, Tuvana Büyükçınar imzalı kabarık elbisesiyle beğeni topladı.

----       
AY TUTULMASI
“Ay Tutulması” ekibi, çekimlerin ilk gününde kamera karşısındaydı. Dizinin başrol oyuncuları Naz Elmas, Kenan Ece, Nur Erkul ve Mesut Akusta, çekim boyunca kameraya sert bakışlar atsalar da, verilen her arada kahkahalar birbirini izledi.

FıRAR
“Firar” ekibi, tanıtım filmi için Mardin’de devam eden çekimlere ara verip İstanbul’a geldi. Dizinin başrol oyuncuları Caner Cindoruk, ısmail Hacıoğlu, Ece Çeşmioğlu ve Engin şenkan, çekimleri tamamlar tamamlamaz da Mardin’e döndü.

GENış AıLE
“Geniş Aile” ekibi, çekimlerin ikinci günü setteydi. Ufuk Özkan ve Fırat Tanış’ın sevgilileri olarak diziye katılan Azra Akın ile Emel Çölgeçen, enerjileriyle herkesin yüzünü güldürdü.

Haberin Devamı

HAYRETTıN
Star TV’nin sevilen şovmeni Hayrettin, esprileriyle sete neşe kattı.

STAR HABER
Çekimlerin ikinci günü, Star Haber Genel Başkanı Uğur Dündar ile başladı. Tatiline ara verip çekimlere katılan Dündar neşeli tavırlarının yanı sıra şıklığıyla da dikkat çekti.

ıFFET
Eylülde ekrana gelmeye başlayacak “ıffet”in başrol oyuncusu Deniz Çakır çekimin ilk günü setteydi. Ancak sevgilisi rolündeki ıbrahim Çelikkol, sinema filmi nedeniyle tanıtım çekimine ikinci gününde katılabildi.

YALANCI BAHAR
Kanalın iddialı dizilerinden “Yalancı Bahar”ın başrol oyuncuları Fahriye Evcen, Cansel Elçin ve Serkan Ercan, ilk günün en eğlenceli ekibi oldu. Elçin ve Ercan’ın esprileri herkesi kahkahaya boğdu. Bu arada Evcen de Tuvana Büyükçınar imzalı kabarık elbisesiyle çok beğenildi.

Haberin Devamı

ANNELER ıLE KIZLARI
“Anneler ile Kızları” ekibi Ebru Özkan, Feride Çetin, Levent Üzümcü ve Ozan Çobanoğlu, kamera karşısına dizinin çocuk oyuncuları Duru Lal Pekel ve Ayça Aru ile geçti. Hiç zorlanmadan yönetmenin söylediklerini yapan sevimli ikili, setin neşe kaynağı oldu.

SıHıRLı ANNEM
“Sihirli Annem” oyuncularından ınci Türkay, Nevra Serezli ve çocuk oyuncu Maya Gürel de çekimlerin ilk günü stüdyodaydı.

BUL BAKALIM
“Bul Bakalım” adlı yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Emre Karayel, ikinci gün setteydi.

PAPATYAM
“Papatyam”ın başrol oyuncusu Nilgün Kasapbaşoğlu, rol arkadaşı Metin Akpınar tatilde olduğu için çekime yalnız katıldı. Çekimde, konsept gereği başarılı oyuncunun başından aşağı papatyalar yağdırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!