Şova devam

Güncelleme Tarihi:

Şova devam
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2012 09:23

Türk moda endüstrisinin dünyaya açılan penceresi İstanbul Fashion Week’in (İstanbul Moda Haftası) ikinci günü, bir karma defileyle başladı. Taksim-Odakule’deki İFW çadırında düzenlenen ilk defilede sırasıyla Nihan Peker, Beste Gürel ve Tuba Benian’ın tasarımları podyuma çıktı. Ardından Simay Bülbül ve Özlem Kaya tasarımlarını tanıttı. Günün kapanışını Niyazi Erdoğan, W Lounge’da yaptı.

Haberin Devamı

Düzenlenen ilk defilede sırasıyla Nihan Peker, Beste Gürel ve Tuba Benian’ın tasarımları sunuldu. Ardından Simay Bülbül ve Özlem Kaya koleksiyonlarını tanıttı. Günün kapanışını yapansa Niyazi Erdoğan oldu.

Özlem Kaya’nın spor ve şık formları birleştirerek hazırladığı 30 parçalık “Miras” koleksiyonu, Tülin şahin, Didem Soydan, Selda Car gibi ünlü modeller tarafından tanıtıldı.

Twitter yakaladı            

Simay Bülbül’ün Keriman Halis Ece’den ilham alarak hazırladığı “Ece” koleksiyonundaki bir elbise, Twitter’da çok konuşuldu. Bu parçayı daha önce Rooney Mara’nın “Ejderha DÖvmeli Kız” galasında giydiği Givency Couture elbiseye benzeten kullanıcılar, iki kareyi Twitter’a yükleyip “benzerlik şaşırtıcı” yorumunda bulundu.

Yeni avukat tuttum

Tuba Benian defilesine çıkmadan önce habercilerin sorularını yanıtlayan Tuğçe Kazaz, “avukatının vekalet parasını ödemedi” iddialarıyla ilgili şunları söyledi: “Bu doğru değil, elimde belgeleri var. Hem İstanbul Barosu’na hem de savcılığa şikayette bulundum. Ayrıca boşanma sürecim ediyor. Kendime yeni bir avukat tuttum.”   

Haberin Devamı


Simay Bülbül, 28 Ocak’ta hayatını kaybeden Türkiye’nin ilk dünya güzeli Keriman Halis Ece’den ilham alarak hazırladığı 50 parçalık “Ece” koleksiyonunu İFW’nin ikinci gününde tanıttı. Ece’nin görüntülerinin de yer aldığı defile, finalde ayakta alkışlandı. Defilenin after party’si, Beyoğlu’ndaki Lux’te yapıldı. Geç saatlere kadar devam eden partiye Can Bonomo, Keremcem, Hatice Aslan, Kenan Ece, Elif Kramer, Didem Soydan ve Umut Eker’in de aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

* Basketbolcu Mirsad Türkcan’ın eşi Dina Türkcan, Özlem Kaya’nın defilesini izledi.

* Özlem Kaya’nın defilesini ilgiyle izleyen eski manken Gizem Özdilli, dantelli çoraplarıyla dikkat çekti.

İnşallah 14 Şubat’ta evlilik teklifi alırım

Özlem Kaya’nın defilesini sevgilisi Okan Kurt’la birlikte izleyen Demet Akalın, “14 Şubat’ta evlilik teklifi bekliyor musunuz?” sorusuna “İnşallah eder. Ben teklif etmesini istiyorum ama edeceğini zannetmiyorum” yanıtını verdi. Okan Kurt ise “14 Şubat’ta evlilik teklifi yapmayacağım ama güzel bir sürprizim olacak” dedi.

Haberin Devamı

Erdoğan’ın “Gece”si

İkinci günün kapanışını Niyazi Erdoğan yaptı. Erdoğan, 2013 Sonbahar-Kış sezonu için hazırladığı “Gece” koleksiyonunu İFW çadırında değil, W İstanbul’un içindeki W Lounge’da tanıttı.

3’ü bir arada

İstanbul Fashion Week’in ilk karma defilesinde Nihan Peker “Narkoz”, Beste Gürel “Slowing Down”, Tuba Benian da “İçimizdeki Soylu” adlı koleksiyonlarıyla moda tutkunlarının karşısına çıktı. Defileleri izlemeye gelenler arasında “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin Carolin’i Wilma Elles ile Burcu Esmersoy, Deniz Berdan, Buse Terim ve Elif Gönlüm gibi ünlüler de vardı.

                                                                                      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!