Sosyalleşme mutluluk ve başarı getiriyor!

Güncelleme Tarihi:

Sosyalleşme mutluluk ve başarı getiriyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2016 12:02

Hafta içi sosyalleşen erkekler daha mutlu ve başarılı! Evet yanlış okumadınız. Yapılan araştırmalar bunu doğruluyor. İşe detaylar...

Haberin Devamı

Hafta içi akşamlarını kendine ayırıp, arkadaşlarınla güzel vakit geçirmek insanları pozitif yönden etkiliyor. Yapılan bir küresel araştırma sonucu bu gerçek ortaya çıkmış bulunmakta. Buna göre sosyalleşen erkeklerin daha mutlu ve başarılı olduğu belirtiliyor.

MUTLULUK VE BAŞARI ERKEĞİN HAFTA İÇİ SOSYALLEŞMESİNDE SAKLI

Hafta içi yoğun iş yüküyle savaşan erkekler çareyi arkadaşlarıyla görüşmekte buluyor ve bu çare erkeklere mutluluk ve başarı getiriyor. Ertesi gün işe gidecek erkekler bu görüşmeyi erken sonlandırmak zorunda kalıyor. Araştırmaya göre erkeklerin % 82’ sinin akşamları çıkmak için en ideal günün perşembe günü olduğu gerçeği de araştırmanın içinde. Konuşulan konular aslında bilindik konular. Konuların başını kadınlar çekerken spor, teknoloji ve kişisel bakım da erkeklerin konuştuğu konular içinde.

Haberin Devamı

Sosyalleşme mutluluk ve başarı getiriyor


BOĞUCU İŞ ORTAMINDAN SONRA RAHAT VE FARKLI KIYAFETLER

Hafta içi işe giderken takılan kravatlar, takım elbiseler… Çalışan erkeklerin geneli aynı konulardan müzdarip.  Hafta içi akşamları arkadaşlarıyla görüşmek için çıkan erkeklerin mutluluğu belki de farklı kıyafet giymelerindendir.  Gün içinde boğulan erkekler o günün akşamında arkadaş ortamında farklı kıyafet deneyimiyle bir nebze de olsa mutlu oluyorlar.

Günümüz şartlarına bakarsak erkekleri bu denli mutlu ve başarılı olması sadece hafta içi akşamları arkadaşlarıyla görüşmek ise bunu yapmaya devam etmeliler. Hatta sosalleşme kavramını sadece arkadaşlarla oturup sohbet etmek dışına çıkararak farklı aktivitelere yönelebilirler. Karaoke partileri, sinema seansları, satranç turnuvaları ve çeşitli oyunlarla seçenekleri çoğaltabilirler. Bu şekilde sosyalleşmeyi de monotonlaşmadan kurtararak başarılarını daha da artırabilirler.

BAKMADAN GEÇME!