Sonbahar ünlüleri nasıl etkiliyor

Güncelleme Tarihi:

Sonbahar ünlüleri nasıl etkiliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2008 00:00

İnsanın baştan sona duygu yüklü olduğu bu ayda kim yemeden içmeden kesiliyor?

Haberin Devamı

BURCU ESMERSOY FOTOĞRAFLARI

Duygusal dalgalanmaların, hesaplaşmaların yaşandığı bir mevsimdir sonbahar. Eylül ise başlangıcıdır bu hüzünlü mevsimin. Peki, insanın baştan sona duygu yüklü olduğu bu ayda kim yemeden içmeden kesiliyor? Mevsim değişiklikleriyle gelen duygusal dalgalanmalar, ünlülerin midesini ne kadar etkiliyor? Diyet Sağlıklı Yaşam dergisi, bu sorulara yanıt aradı.

Belçim Erdoğan: Her şey yolundaysa iştahım değişmez

Sonbaharda insan daha fazla romantikleşiyor. En sevdiğim mevsim de sonbahar zaten... Aşk ve hüznün bizi birlikte ele geçirdiği, insanın daha fazla romantikleştiği bu dönemde kişi kendisiyle daha fazla hesaplaşıyor. Bu aylarda her şey

Sonbahar ünlüleri nasıl etkiliyor
yolunda gidiyorsa, yeme içme düzenimde bir değişiklik olmaz. Duygularımda bir dalgalanma söz konusu değilse, beslenme düzenim de mevsimlerden etkilenmez. Ancak duygular değiştiğinde, hangi mevsim olursa olsun her insan gibi benim de yeme içme düzenim bozulur.

Emrah: Mevsimlerden etkileniyorum

Yeme içme düzenim mevsimlerden etkileniyor. Zaten mevsim dönümlerinde, metabolizmamız ve beslenme düzenimizde birtakım değişiklikler olur ve bu çok doğaldır. Duygusal hayat sadece yemeği değil, bütün düzenimizi altüst eder. Dolayısıyla yeme içmemizde de değişiklikler baş gösterebilir. Ben de bu değişikliklerden etkileniyorum haliyle.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3441f018fbb8f87134ce
Emel Müftüoğlu: 7 X 24 yemeye devam

Hiçbir ayda, hiçbir mevsimde, ne sonbahar ne de ilkbaharda yeme içmeden kesilirim. Yaşanan aşklar, yoğun iş temposu, değişen mevsimler yeme içmemi, beslenme düzenimi asla etkilemez. Yedi yirmi dört yemeğe devam!

Sonbahar ünlüleri nasıl etkiliyor
Burcu Esmersoy: Kalbimizle vücudumuzun istekleri farklı

Mevsimler yeme düzenimi etkilemiyor. Olumlu veya olumsuz herhangi bir değişiklik yaşamıyorum. Her zaman için metabolizmamın yavaşlamasına izin vermeyecek şekilde beslenmemi düzenlerim. Kalbinizle vücudunuzun istekleri farklıdır, karıştırmamak gerek.

/images/100/0x0/55ea3441f018fbb8f87134d2
Yonca Evcimik: Aşk söz konusu olursa yemekten kesilebilirim

Mevsimsel bir durumum yok, yani benim yeme içme düzenim mevsimlerden etkilenmiyor. Tabii yaz aylarında sıcaktan dolayı biraz daha az yiyorum, ama bu durumu hemen hemen herkes yaşıyor. Diğer yandan sonbaharda bir aşk söz konusu olursa ya da duygusal iniş çıkışlar yaşarsam, yeme-içme durumlarında bir azalma görülebilir.

Sonbahar ünlüleri nasıl etkiliyor
İpek Tuzcuoğlu: Beslenme düzenim çok fazla değişmiyor

Benim beslenme düzenim çok fazla değişmiyor. Sadece yaz aylarında sıcaklardan dolayı daha az yiyorum, o kadar... Sonbahar aylarında özellikle bir değişiklik fark etmiyorum iştahımda. Ben en çok mevsim sebzelerini tüketmeye özen gösteriyorum. Mevsimine göre besleniyorum diyebilirim.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea3441f018fbb8f87134d6
Didem Uzel: Aşk olunca yeme içmede değişmeler olur

Bazen aşktan, bazen sıkıntıdan yemek yiyemediğim oldu benim de tabii... Sonuçta aşk tüm bedenimi etkiliyor.

Sonbahar ünlüleri nasıl etkiliyor
Mevsimlerin de yemek düzenimde etkili olduğu bir gerçek... Kış aylarında gönlümce yemek yerken, yaz aylarında daha hafif yemekleri tercih ediyorum. Daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum.

Ahu Türkpençe: Hiçbir mevsim beni yemekten alıkoyamaz

Ben sürekli yiyorum. Yemek yemeyi sevdiğim için hiçbir ay ya da mevsim beni etkilemiyor. Her şekilde yemeye devam ediyorum. Açıkçası çok sağlıklı beslendiğim de söylenemez. Midem iflas edinceye kadar günde üç öğün tatlı yiyorum. Ancak bunu kimseye tavsiye etmiyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!