Siz de milyonerle evlenebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Siz de milyonerle evlenebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2008 08:00

"Bir Milyonerle Nasıl Evlenilir" şimdilerde birçok kurs ve kitap bu sorunun yanıtını veriyor.

Marilyn Monroe’nun "Bir Milyonerle Nasıl Evlenilir" filmini seyretmiş miydiniz? Şimdilerde birçok kurs ve kitap bu sorunun yanıtını veriyor, bir ömür boyu zengin ve mutlu yaşamayı düşleyenlere yol gösteriyor. Tempo dergisi de son sayısında konuya yer verdi. İşte, uzmanlardan "zengin eş bulma taktikleri"!
Paralı bir erkeği baştan çıkarabilir, onu nikah masasına oturtabilir, böylece hiç çalışmadan lüks bir hayatın içine dalabilirsiniz. Nasıl mı? Bu sorunun yanıtını veren birçok kitap ve kurs var. Örneğin New York-Manhattan’daki Learning Annex’te düzenlenen "Bir milyonerle nasıl evlenilir?" kursunda kızlar, "günümüz Külkedileri’nin beyaz atlı prenslerine kavuşmaları" konusunda bilgilendiriliyor.
Zenginliğe meraklıysanız, Rus Tatyana Ogorodnikova’yı tanırsınız. Ülkenin en zengin adamlarından biriyle evlenen Tatyana, "Evlilik Kontratı" adlı kitabında, hemcinslerine işin püf noktalarını anlatıyor.
Tecrübelerin sesine kulak verdiğinizde, duyacağınız cümle şu olacak: ”Bir milyoner de evlenir ve evleneceği kadın neden siz olmayasınız? Ancak bunun için çaba sarf etmelisiniz.”
İşte detaylar...

Siz de milyonerle evlenebilirsiniz
Erkeklerin hobilerini takip edin
Beyaz atlı prens, evde beklenmez. Zengin bir eş bulma niyetindeyseniz, tenis, golf, atçılık kulüpleri gibi onların gittikleri yerlerde bulunmalısınız. Bu sporları yapmanız da gerekmiyor. Kulüplerin salonlarında bir çay içmeniz yeterli. Ve galalar, açılışlar, sergiler. Ne yapın ne edin, zengin insanların davetli olduğu organizasyonlara katılın. Tabii bu gibi yerlere giderken çekici olmanız gerektiğini unutmayın. Daima bakımlı, hoş ve şık olmalısınız.
Heyecan yok
Onları televizyonda, gazete ve dergi sayfalarında görmüş olabilirsiniz. Ama karşılaştığınızda asla heyecanlanmayın. Ünlü İtalyan tenor Luciano Pavarotti, önce sekreteri sonra ikinci eşi olan Nicoletta Mantovani ile nasıl tanışmış biliyor musunuz? Nicoletta, o zamanlar ileri derecede miyop olmasından dolayı kalın çerçeveli ve kalın camlı gözlükler takan bir kadındır. Pavarotti International firmasına iş başvurusunda bulunmak için binaya girer. Bindiği asansörde Pavarotti ile karşılaşır. Ona, firmanın kaçıncı katta olduğunu sorar. Pavarotti’nin cevabı “Benim şirketim” olur. Kendisini tanımayan o "saf" kıza gülümser. Ünlü insanlar hem hayranlarının sevgi gösterisinden memnun olurlar, hem de özellikle aşk ilişkilerinde anonimliği yeğlerler.
Okul arkadaşları ve servetleri
Bir Külkedisi, daha okul yıllarında hedefine yönelmeli. Okul arkadaşlarınızın aile serveti hakkında araştırma yapın. Zengin olanlarla arkadaşlık kurun. Onların evlerine girin. Aileden ya da aile çevresinden zengin eş bulma ihtimaliniz yüksek olur.
Yarışmaların cazibesi
Zengin ve ünlü kişilerle tanışmanın bir yolu da güzellik yarışmalarına katılmaktır. Sophia Loren örneğini ele alın. 14 yaşına kadar annesi ile birlikte Napoli’nin bir köyünde, iki odalı bir evde yaşadı. Bir arkadaşının ısrarıyla izlemeye gittiği Roma'daki güzellik yarışması hayatını değiştirdi. Loren, o geceyi şöyle anlatıyor: “Carlo Ponti ile göz göze geldik. Yanıma arkadaşını gönderdi ve yarışmaya katılmak isteyip istemediğimi sordu. Ponti’ye baktım. Yüzü sempatik geldi. Kabul ettim ve yarışmada ikinci seçildim. Ödül töreninden sonra çağırdı ve Gina Lollobrigida, Lucia Bose gibi birçok yıldızı ünlü yaptığını söyledi. O geceden sonra, Ponti’nin hem kalbine girdim hem de onun sayesinde dünya starı oldum.”
Çocuk sevmek ayrıcalıktır
Zengin bir ailenin yanına çocuk bakıcısı olarak girebilirsiniz. Unutmayın ki Diana Spencer, İngiltere Prensi Charles ile evlenmeden önce bebek bakıcısıydı.
/images/100/0x0/55eaf8cbf018fbb8f8a2999b
Bazı meslekler sizi uçurabilir

Bazı meslekler, zengin işadamları ile tanışmak için şanstır. Örneğin hosteslik. Dimitra Liani, Yunan Başbakanı Andreas Papandreau ile tanıştığında Olympic Havayolları’nda hostesti. 30 yaşlarında sarışın bir afet olan Dimitra, Papandreau’nun Hindistan’a resmi bir ziyaret yapacağını öğrendiğinde, Tokyo’da büyükelçi olan amcasından uçuş ekibine dahil olması için torpil istedi. Ve resmi seyahat, aşklarına vesile oldu.
Ve bir de yer hostesleri var. Olimpiyat oyunları, dünya kupaları, fuar organizasyonlarında görev alan hosteslerden bahsediyoruz. İsveç Kraliçesi Silvia, kocası Gustav ile 1972 Münih Olimpiyatları’nda tanıştı.
Komşulara dikkat!
Evinizin zengin mahallelere yakın olması gerekir. Kent merkezine uzak, büyük bir evde oturmaktansa, şık bir semtte, bir bodrum katını tercih edin. Apartmana giriş çıkışlarda bile gönlünüzün prensi ile karşılaşabilirsiniz.
Eğitiminizi aksatmayın
Kendinizi her konuda eğitmeyi ihmal etmeyin. Siyaset, edebiyat, sinema, müzik... Her konuda bilgi sahibi olmaya çalışın. Eşit kültürel donanıma sahip insanların, birbirleriyle yakınlaşmaları daha kolaydır. Annesi işçi, dedesi fırıncı olan, dünyanın en zengin ve güçlü erkeklerinden Edmond de Rothschild ile evlenen Nadine Lhopitalier bakın otobiyografisinde neler yazıyor: “Gittiğim davetlerde her detaya dikkat ediyordum. Çok güzel bir masa örtüsü mü gördüm, hemen nereden alındığını soruyordum. Yediğim et çok yumuşaksa, kasabın adresini öğreniyordum. Kısacası her şeyi kaydediyordum.”
Para konuşulmaz, harcanır
Asla para hakkında konuşmayın, para düşkünü kadın imajı çizmekten kaçının. Para harcamaktan çekinmeyin; para parayı çeker!
Az "sorun" sorun değildir
Zengin sevgililer duygusal heyecan ararlar. Bir parça sorunlu ve nevrotik tavırlar, zengin eş adayına daha çekici gelecektir. Size kendinizi iyi hissettirmeye çalıştığı sürece oyunu daha güçlü bir konumda oynarsınız. Tabii işin ölçüsünü kaçırmayın.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!