Siyahla beyaz arasında

Güncelleme Tarihi:

Siyahla beyaz arasında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 1998 00:00

Haberin Devamı

Artık modacılar da itiraf ediyor ki, gri, bugüne kadar üvey evlat muamelesi gördü. Fakat bu yıl gri soğuk günlerde kadınlara ve erkeklere siyahla beyazın arasında yer aldığını sık sık hatırlatacak. Genellikle yumuşacık yünlerle kullanılan gri özellikle krem rengiyle birlikte giyiliyor. Fakat bir çok renkle uyum sağlayabiliyor. Özellikle bu yıl çok sık göreceğiniz pembe tonlarının hepsiyle kullanılabiliyor.

AŞKIN RENKSİZ YÜZÜ

Bu yılın elbiselerinde straplesi görüceksiniz, şaşırmayın. Kış için hazırlanan gündüz ve gece kıyafetlerinde straples çok sık kullanılmış. Elbiselerde olabildiğince ince yün tercih edilmiş. Kadının seksi gri elbisesi Dana Buchman imzasını taşıyor. Bol ve uzun kazakların da elbise olarak giyilmesi modacıların tavsiyeleri arasında.

ZARİF ve EROTİK

Dans eden kadının üzerindeki grinin varlığı ile yokluğu belirsiz. Vücudun hatlarına uyum sağlamış nitelikte. Bu yılın sıkça görülecek kazaklarından. Etek de öyle. Diz altı. Parlak taşlarla bezeli. Her ikisi de Lawrence Steele imzalı. Ayaklardaki sivri topuklu ayakkabıları da unutmamak lazım. Kışın vazgeçilmezleri arasındalar. Boğazlı yaka bluz ve uzun, kabarık etek de son derece uyumlu kullanılmış. Bebe koleksiyonundan...

Dudaklarda güller açacak

Dünyanın ünlü moda dergilerinin reklam sayfalarında bu ay dev kozmetik firmalarının Sonbahar-Kış koleksiyonlarının tanıtımı var. Renkler kırmızıdan mora doğru uzanıyor. Özellikle vişne, mürdüm eriği, böğürtlen, şarap kırmızısı, rubi gibi tonlarda parlak ya da mat rujlar, göz farları çok popüler. Kozmetikçiler tanıtımlarında yine dünyanın ünlü yüzlerini kullanıyorlar.

Kırmızı şarap aşıklarına

Dünyanın ünlü kozmetik firmalarından Revlon ve Estee Lauder de kırmızı, pembe ve mor tonlarını koleksiyonunda tercih etmiş. Özellikle ‘‘kendinizi mücevher gibi hissedin’’ sloganıyla tanıtılan Estee Lauder'in Ruby serisinin serin günlerde çok popüler olacağı şimdiden belli. Eğer rubinin yanısıra kırmızı şarap rengini de sevenlerdenseniz, hayalinizdeki renk tonlarını bu yıl bulabileceksiniz.

Sonbaharın mor keyfi

Pırıl, pırıl, parlak ve mosmor bir yüz. Bu yılın en popüler makyaj renkleri arasında. Amerika'nın parlak yıldızlarından Selma Hayek mankenlik yapıyor. Maybelline, mor makyajın koyu renk saçlılara çok yakışacağını Hayek'le anlatıyor. Koleksiyonun adı ise Gipsy! Giypsy'deki renkler pembeden mora giden parlak renklerde yani iddialı kadınlar için!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!