Sırrı ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Sırrı ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2014 11:47

Kanal D’de yakında “Boynu Bükükler” adlı yeni bir dizi başlıyor

Haberin Devamı

Dizinin oyuncu kadrosunda; Sedef Avcı, Ahmet Yelan Saraçoğlu, Murat Akkoyunlu, Ünal Yeter, Barış Başar, Ali Tutal, Mine Şenhuy Teber, Ahmet Olgun Sünear, Çağlar Ertuğrul, Gün Koper, Güven Murat Akpınar, Bora Akkaş, Bensu Soral, Uğur Bilgin, Sevilay Şimşek, Özüm Arkan, Damla Debre, Öznur Serçeler, Barış Aytaç, Cüneyt Çeliksoy, Barış Küçükgüler, Bengi İdil Uras, Nihan Tarhan, Tatiana Marinescu, Anıl Altan, Kadir İlkter yer alıyor.

Yapımını Barakuda Film’in, yapımcılığını Ahmet Kayımtu-Mahmut Kayımtu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Ömer Uğur’un yaptığı, senaryosunu da Cüneyt İnay’ın kaleme aldığı “Boynu Bükükler”; hayata 3-0 geriden başlamış bir grup öksüz - yetim liseli çocuğun, durumu 3-3’e getirme hikayesini anlatıyor.

“Boynu Bükükler” duvar baskılarının sırrı ortaya çıktı

İki haftadır İstanbul’un Beyoğlu, Bakırköy, Kadıköy, Ortaköy, Cihangir gibi birçok ilçe ve semtinde yer alan boynu bükükler duvar baskılarının sırrı da dün akşam ortaya çıktı. Dizinin fragmanının Kanal D’de yayınlanmasın ardından, duvar baskılarının “Boynu Bükükler” dizisinin iletişim çalışmaları kapsamında olduğu anlaşıldı ve sosyal medyada bununla ilgili olarak yoğun beğeni mesajları atıldı. O tweet’lerden bazıları şöyle;

Burcu..
Duvarlardaki Çiko baskıları Boyunu Bükükler dizisi içinmiş meğer... Çok şeker olmuş... Pazarlama her yerde :) #boynubukukler

Haberin Devamı

@Zynprndc Taksim'de 3 boynu bukuk
@MBurcuyilma Demek ki duvarlarda gördüğümüz Ciko baskıları Boynu Bükükler dizisi içinmiş J #boynubukukler
@ygtaras Taksim de duvarda gördüğüm çiko resimleri #boynubukukler dizisi içinmiş, harika bir iletişim olmuş


Dizinin konusu şöyle;
Akl-ı Selim önderliğindeki bu grup, yokluğun ve yoksulluğun üstesinden kendi ve zekice yöntemleriyle gelmektedirler. Anne - babasız olmaları dolayısıyla kendi aralarında aile olmuştur bu çocuklar. Küçük yaşta birçok olumsuzluğa göğüs germişlerdir, boyunları bükük olsa da omurgaları hep diktir. Hayata bırakılan bu çocuklar, Müdürleri Führer Fuat’ın katı disipliniyle mücadele ettikleri gibi bir de üzerine Ersen ve Galoş’lar kod adlı sevgi arsızı ve zengin çocuklarla mücadele etmek zorunda kalırlar. Ailelerine sürekli problem çıkaran ve iki kere okuldan atılan Ersen ve Galoşlar Grubu, Boynu Bükükler’in okuluna sürülür. Hayatın kaymağını, külahını ve dibindeki çikolatasını yemiş olan bu grup, Boynu Bükükler’in hayatını her anlamda daha da zorlaştıracaktır. Boynu Büküler ile aralarında sürprizlere açık amansız bir mücadele başlayacaktır.

Haberin Devamı

Sırrı ortaya çıktı



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!