Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Zengin seçenekler

OTAP Mağazaları 21 Haziran Babalar Günü’nde zengin seçeneklerle dolu. Bu özel gün için zamanın sınavından geçen ve yıllarca hatırlanacak markalar arasında van Laack, Montblanc ve Dunhill bulunuyor.

Özel bir tat

Burger King, Babalar Günü’nde çocuklara babalarına lezzetli bir sürpriz yapma imkanı tanıyor. Babalarını Burger King’lere davet eden tüm çocuklara, kendilerine Kids Club Menu alırken Burger King’in armağanı Whopper’ı babalarına ikram etmenin zevkini yaşayacaklar.

Spor giyim şıklığı

Spor giyimde şıklık ve rahatlığın dünyaca ünlü markası Uncle Sam de ‘‘Babalar Günü’’ne hazır. Uncle Sam, dinamik çizgileri, cıvıl cıvıl renkleri, değişik tarzda modelleriyle genç yürekleri hemen kendine çekti.

Renkli koleksiyon

Mithat Selection, ‘‘Babalar Günü’’ için aksesuar koleksiyonunu İtalya’da hazırlattı. Bu sezon Mithat Selection mağazalarında gömlek, triko, t-shirt, İtalya’da özel olarak işlenen deri cüzdan, ilginç tasarımlı tokalarıyla kemerler ve çakmaklar gibi seçenekler yer alıyor.

Zamanı ve sizi hatırlasın

Collection mağazaları, ‘‘Babalar Günü’’nde seçkin ve sofistike bir armağan arayanlar için alternatifler sunuyor. Tiffany & Co. amblemli, orijinal dizaynlı masa saatleriyle timsah derisi kayışı, çizilmez safir kristal camı ile kalitenin simgise Atlas serisi altın ve gümüş kol saatleri de babalar için...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!