Şirin alışverişte

Güncelleme Tarihi:

Şirin alışverişte
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kalıcı rujlar

Yves Saint Laurent, Rouge Pur serisine yeni bir renk ekliyor: Rouge Pur Transparent, hem doku hem de ambalaj açısından bir yenilik. Dudak üzerinde rahatça kayan ve akmayan bu ürün dudaklarda uzun ömürlü parlak bir etki yaratır.

Cazip mayolar

Kom mayoları, 98 yazı için hazırladığı birbirinden cazip 250 çeşit mayo ve bikininin çekimlerini Dominik Cumhuriyeti’nde tamamlayarak sezona iddialı bir giriş yapıyor. Nostaljik ve modern stile ağırlık verilen Kom mayo ve bikinilerinde parlak cıvıl cıvıl renk ve desenler uygulanırken; puanlı, ekose ve küçük çiçekli kombinlere de yer verildi.

Şık bir koleksiyon

So De La Renta koleksiyonu, tüm tazeliğiyle size kendini sunuyor. Parfümü, eau de toilette spray’i, nemlendirici vücut losyonu, tazeleyici duş jeli ve terlemeyi önlemeyen deodorantından biri ya da hepsi kısa sürede etkisini gösteren özellikleriyle piyasalarda.

Pijama değil ev giysisi

Pijalux tarafından hazırlanan yeni pijama koleksiyonu, doğanın canlı renklerini ‘deniz ve safari’ desenleriyle kumaşa yansıtıyor. Pijama ve şorttan oluşan üçlü takım, her yaşa gün boyu süren giyim avantajları sunuyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!