Sinemanın ideal çiftleri

Güncelleme Tarihi:

Sinemanın ideal çiftleri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Günlük yaşamımızda ideal eşe kavuşma hayaliyle oyalanıyoruz. Sinema dünyasında ise durum biraz daha farklı. Film yapımcıları, birbirlerine yakışacak kadın ve erkek oyuncuların arayışı içinde oluyorlar.

Julia Roberts ve Richard Gere

Filmleri: Pretty Woman, Runaway Bride

Sevimli, akıllı güleç yüzlü kenar mahalle kızı, kültürlü ve paralı kibar semt erkeğine gerçek dürüstlüğün ne olduğunu öğretir. Bir ağız dolusu bembeyaz diş ile bir baş dolusu bembeyaz saçların uyumuna şaşmamak elde değil. Julia Roberts ile Richard Gere, sinema dünyasında son yılların en uyumlu çifti oldular. Önümüzdeki yıllarda da bu uyumlu çifti romantik komedi türündeki filmlerde sık sık izleme olanağını bulacağız.Julia Roberts ile Richard Gere,birlikte kamera karşısına geçtikleri zaman her şey çok güzel oluyor.

Robert Redford ve Jane Fonda

Filmleri: Barefoot in the Park, The Electric Horseman

İkisi de 70'li yılların en gözde oyuncularıydılar. Fakat Robert Redford nedense kamera karşısında bir kadınla sevişmesi gerektiği zaman donup kalıyordu. Jane Fonda, ünlü aktörün bu özelliğinden kurtulmasını sağladı. Jane Fonda, Robert Redford'a hayatın acı gerçeklerini öğretti. Sinema dünyasının sevilen iki oyuncusunun beraberliği ne yazıkki uzun sürmedi. Jane Fonda kamera karşısında amansız bir kadın hakları savunucusu oldu. ‘‘Benim haklarım ne olacak?‘‘ sorusunu sormaktan çekinmedi. Yürek hoplatan sarışın yakışıklı aktör de önceleri Jane Fonda'ya direndi ama sonunda ona boyun eğdi.

Tom Cruise ve Nicole Kidman

Filmleri: Days of Thunder ve Eyes Wide Shut

Bir film setinde tanıştılar. Kamera karşısında aşık oldular ve evliliklerinin en mahrem anılarını gene kamera karşısında sergilediler.Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman,Amerikaya gelin geldi. Hollywood'un en gözde aktörü rol arkadaşı Nicole Kidman uğruna eşinden boşandı.Sinemanın bu birbirine çok yakışan çifti hakkında çeşitli söylentiler dolaşıyor. Ama onlar şimdilik kamera karşısında ve set dışında beraberler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!