Sinem Öztürk ve Bekir Toplar aşkı bitti mi?

Güncelleme Tarihi:

Sinem Öztürk ve Bekir Toplar aşkı bitti mi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2016 14:24

Ünlü oyuncu Sinem Öztürk, görüntü yönetmeni sevgilisi Bekir Toplar ile yollarını ayırdı. Eski sevgililer, ayrılık sonrası birlikte çektirilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sildiler. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisinin Yasemin'i Sinem Öztürk, 8 aydır aşk yaşadığı sevgilisi görüntü yönetmeni Bekir Toplar ile ayrılık kararı aldı. Rol aldığı dizide de aradığı aşkı bir türlü yakalayamayan Sinem Öztürk, gerçek hayatta da mutluluğu yakalayamadı.

Sinem Öztürk, Büşra Pekin ve Onur Büyüktopçu ile bir mekan çıkışında görüntülendi. Sinem ÖZtürk muhabirlerin yanına gelerek sorularını cevapladı. Sinem Toplar ile 8 aydır aşk yaşayan Sinem Öztürk'e “Evlilik ne zaman?” diye soruldu. Sİnem Öztürk bu soruya “Evlilik olmayacak. Bİz ayrıldık arkadaşlar, olmadı başaramadık.” diye cevap verdi. Sinem Öztürk, böylece Bekir Toplar ile ayrıldıklarını açıkladı.

Sinem Öztürk ve Bekir Toplar aşkı bitti mi

Haberin Devamı

Sinem Öztürk kimdir?

Tam ismi ile Gözde Sinem Öztürk, 9 Ocak 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü okudu. Toplamda 26 kısa metrajlı film, 8 kısa filmde oynadı. Şu an Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!