Simge Sağın'ın yeni albümü ne zaman çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Simge Sağının yeni albümü ne zaman çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 12:17

Geniş bir hayran kitlesi bulunan genç şarkıcı Simge Sağın, yaza damgasını vuracak yeni bir single çıkaracağını müjdeledi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Müzik piyasasına “Yeni Çıktı” albümü ile başarılı bir adım atan Simge Sağın, "Miş Miş", "Bip Bip" ve "Yankı" isimli üç single ile büyük bir hayran kitlesini etkilemeyi başardı. Özellikle de genç kuşağın yoğun ilgisiyle karşılaşan Sağın, elde ettiği bu başarı sayesinde bir çok başarılı ödüle layık görüldü.

Şimdilerde Simge Sağın, yaza damgasını vuracak yeni bir single hazırlığı içerisinde olduğunu müjdeledi. Piazza Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği mini konser ve imza günü için Kahramanmaraş’a giden Simge Sağın, ayrıca  “Eylül'de çıkacak 2 şarkılık single hazırlığımız var.” dedi.

“Kendi şarkılarımdan biriktirdiğim bayağı bir şarkı oldu. Kendi bestelerim de var bunların içerisinde. Sözleri bana ait olan da var, ama sözde çok iddiam yok. Bestede daha iddialıyım” diye konuşan Sağın, yeni bir albüm için de çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Simge Sağın, “Müzik piyasasında idolünüz kim?” sorusuna “Herkesin aklına tek bir isim geliyor. Benim de hepimizin de en beğendiği, hiçbir zaman vazgeçemeyeceği  Sezen Aksu var. Ama onun dışında, çalıştığım tüm solistlerden almam gereken en önemli kritik noktaları toparladım senelerce. Arkada onları izledim ve kendi istediğim şeylerle, kendi sahnemle harmanladım. O yüzden şimdi bambaşka bir şey yapıyorum. Ama hepsinden çok şeyler öğrendim. Hepsi çok değerli sanatçılar. Onların yolundan ilerliyorum, öğrenecek daha çok şeyim var. Sanki yolun başındaymışım gibi geliyor.” diye yanıt verdi.

Sezen Aksu’nun yanı sıra Sıla’yı da çok beğendiğini söyleyen Sağın, “Sıla çok doğru bir strateji uyguluyor. Çok doğru bir yolda ilerliyor.” diye konuştu.

Ancak, Sezen Aksu’nun kendisine uğur getirdiğini söyleyen Simge Sağın, “Sezen Aksu,”'Miş Miş” ve “Bip Bip”in ardından “Yankı”'da tamamen sözlere dahil oldu. Yankı kolektif bir çalışmaydı. Sözleri  Deniz Erten ve  Sezen Aksu'ya, müziği bana,  Ersay Üner ve Ozan Bayraşa'ya, aranjesi Ozan Bayraşa'ya ait. Çok ilginç bir iş oldu. O nedenle keyifli de gidiyor. Şarkımız çok beğenildi, eleştirmenlerden de çok güzel tepkiler aldı. Bu yüzden çok mutluyuz.” diye konuştu.

Haberin Devamı

Simge Sağının yeni albümü ne zaman çıkacak

SİMGE SAĞIN KİMDİR

8 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümü mezunudur.

İlk profesyonel deneyimini Zeynep Dizdar orkestrasında kazanmıştır. Daha sonrasında gülşen'e dört, Yaşar'a iki ve Serdar Ortaç'a iki sene sahnede vokalist olarak eşlik etmiştir. "Annem" adlı dizi için Kıraç ile yaptığı düet ve Süper FM’in jeneriği gibi sahne deneyimleri dışında pek çok jenerik ve dizi müziği çalışmasını seslendirmiştir. 2011 yılında Erdem Kınay prodüktörlüğünde "Yeni Çıktı" adlı ilk EP albümünü çıkarmıştır. Albümün plak şirketi Kaya Müzik Yapım'dır. Albümden "Başı Dertte", "Ödeme Vakti" adlı şarkılara klipler çekmiştir. 2014 yılında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği "Bip Bip" adlı ikinci EP albümünü çıkarmıştır. Albümün plak şirketi Doğan Music Company'dir. Albümden "Bip Bip (Bayraşa Mix)" adlı şarkısına klip çekmiştir. Klip Youtube'da 28 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. 2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Riff Cohen şarkısı olan Dans Mon Quartier şarkısının sözlerini değiştirmiş ve "Miş Miş" adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklinin yapım şirketi Doğan Music Company'dir.

Haberin Devamı

Diskografi
Yeni Çıktı (2011)
Bip Bip (2014)
Miş Miş (2015)
Yankı (2015)

BAKMADAN GEÇME!