Sihirli Annem ateş püskürdü

Güncelleme Tarihi:

Sihirli Annem ateş püskürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2005 00:02

Prof. Zekeriya Beyaz’ın, ‘Sihirli Annem’ dizisi için ‘Bu diziler çocukların sağlığına zararlı, çocuklara izletmeyin. Evin reisi baba köpek olarak gösteriliyor, sihir dinimizce günah ama teşvik ediliyor. Çocuklar cinsel eylemlere yönlendiriliyor’ şeklindeki yazısına, ‘Sihirli Annem’ ekibi sert bir dille cevap verdi.

Senarist Gamze Özer

Gerici bir bakış açısı. Bugün dünyada Harry Potter’lar var. Biz hayatta bütün sihirlerin insanı iyi bir insan olmayı istemesi üzerine kurulu olduğunu söylüyoruz.

Oyuncu İnci Türkay (Betüş)

Dini günleri atlamıyoruz, mezarlık ziyaret ediyoruz. Sokak çocuklarını, kimsesiz çocukları işliyoruz. Sihir, dizinin fantastik bir süslemesi.

Buğra Özmüldür (Cem)

Dizide sigaranın ne kadar kötü bir şey olduğunu bile işledik. Hem bizim okulumuzda da birbirinden hoşlanan, flört edenler oluyor.

Gizem Güven (Ceren)

Anne baba sevgisini, kardeşlik sevgisini, paylaşmayı dizide görüyoruz. Ayrıca sihrin bir oyun olduğunu biz çocuklar olarak biliyoruz ama neden büyükler bunu anlamıyor anlamıyorum!

Zeynep Özkaya (Çilek)

Ben ilkokul birinci sınıfta okuyorum. Aşıdan hepimiz çok korkuyoruz ama ben bir bölümde aşı olduktan sonra okul arkadaşlarım aşıdan artık korkmadıklarını söylediler bana.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!