Şiddet içimden gelmedi değil

Güncelleme Tarihi:

Şiddet içimden gelmedi değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2007 00:00

Önceki gece Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek" programına konuk olan Hülya Avşar, Show TV muhabiriyle yaşadığı polemikle ilgili şu açıklamaları yaptı: "Aklınca haber yaptığını zanneden bu kişinin, beni küçük düşürmeye çalışmasına tahammül edemedim" dedi.

O MUHABİR CEZA ALIRSA MAGAZİNCİLER BENİ KAZANIR

Haberin Devamı

Avşar sözlerine şöyle devam etti "Aslında ben o muhabirleri orada gördüğümde çok üzülüyorum. İşleri kolay değil. Elleri boş gitmesinler müdürlerine diye her s

/images/100/0x0/55eb2c1ff018fbb8f8b0036a
orularına cevap veriyorum. Ama bu (Seyhan Erdağ), işini başka türlü kullanan biri. Hadlerini bildirmek lazım bazen. Ben üç korumayla da gezebilir, kimseyi yanıma yaklaştırmayabilirim de. O yaptığımın az olduğunu düşünüyorum. Şiddet içimden geçmedi değil. Bundan sonra bana gelecek magazinci, pat diye karşıma çıkamayacak. Benden özür dileninceye kadar. Nurettin Soydan o muhabire ceza verirse, magazinciler beni tekrar kazanabilirler. Bundan sonra bana gelecek gazeteciler, beş gün öncesinden randevu alacaklar. Her şeyiyle dört dörtlük olanlar bana soru sorabilecek. Ben çok gazeteciyle mahkeme salonlarında buluştum. Ama onu vermedim. Patronuna da şikayet etmedim" dedi.

Haberin Devamı

SAADETTİN SARAN'A ÇOK DEĞER VERİYORUM

/images/100/0x0/55eb2c1ff018fbb8f8b0036c
Hülya Avşar, Saadettin Saran'la olan ilişkisi hakkında ise şöyle konuştu: "Biz yakalanmadık görüntülendik. İki bekar insanın beraber görüntülenmesi yakalanmak değil. Çok fazla bahsetmek istemiyorum. O kadar çok seviyorum ki onu, insan olarak, çok değer veriyorum ona. Ama sadece bizim mutluluğumuz bize yetmiyor. Önce başkaları geliyor. Biz önce yakınlarımızın mutlu olmasını istiyoruz. Çok karşı çıkan oldu başlarda. Bunları yutmak, kabullenmek zorunda kalıyorsunuz bazen. Ama geçici bunlar. Evlilik konusunu düşünmedim. Önemli olmak mutlu olmamız ve ben çok mutluyum."

İBO SHOW EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM

/images/100/0x0/55eb2c1ff018fbb8f8b0036e
İbo Show'da gelinlik giyen Avşar, bu yüzden çok pişman olduğunu söyledi: "Hayatımda yaptığım en büyük hataydı. Ama ite kaka, zorla yaptılar. İkinci kez programa katıldığım için de pişmanım. İbrahim Bey'e minnet borcum var çünkü çok güzel filmler çektik. Aramızda hiçbir şey geçmedi İbrahim Bey'le. Onun bana olan duygularını bilemem, varsa da bana mutluluk verir. Yaşanmış da olabilir, yaşanmamış da olabilir. Olmaması gereken bir şeydi. Çünkü o evliydi o dönem. İnsanlar o programı farklı türden yorumladı. Gelinlik faciaydı."

Haberin Devamı

ANIRARAK AĞLADIM

/images/100/0x0/55eb2c1ff018fbb8f8b00370
Kaya Çilingiroğlu ile ayrıldıktan sonra 'anırarak ağladığını' söyleyen Avşar, "Ben anırarak ağladım biliyor musunuz? Katılarak çok ağladım ama anırarak ağlamak o kadar çok şey anlatıyor ki! Sezen Aksu'nun Kaçak şarkısını dinliyordum arabada. Ebru Gündeş söylüyordu. Ve anırarak ağlamaya başladım. Her şeyi gösteriş olsun diye yapıyorum sanılıyor. Ama bazı şeyler bana da ağır geliyor. Çok zor yıkılırım, güncel olaylarla da yıkılmam. Ama bir yandan da şu anda çocuğumun evde babasız olmasına çok üzülmüyorum. Ben çok şey yaptım onun için çünkü." Kaya Çilgingiroğlu'nun "Hülya evlenirse Zehra'yı alırım" sözlerine de Avşar kızı şu yanıtı verdi: "Ben evlenirsem, Kaya çocuğu alamaz. Olur mu canım öyle şey? O kendisini rahatlatıyor olabilir. Zaten Zehra oraya gidip kalıyor, ne farkı var?"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!