Sezona birinci başladılar

Güncelleme Tarihi:

Sezona birinci başladılar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2007 15:24

Kanal D, birbirinden iddialı programlarını ekrana getirmeye başladığı 3 Eylül Pazartesi günü de birbirinden kaliteli programları ile birinci oldu.

Haberin Devamı

Kanal D, birçok televizyon kanalının yeni yayın dönemine başladığı ve birbirinden iddialı programlarını ekrana getirmeye başladığı 3 Eylül Pazartesi günü de birbirinden kaliteli programları ile birinci oldu. Kanal D’de pazartesi akşamı ekrana gelen “Arka Sokaklar” dizisi, hem Tüm Kişiler’de hem de A/B Sosyo Ekonomik Statü’de birinci olurken , “Sabahların Sultanı”, “Esra Ceyhan’la”, “Dobra Dobra” ve “Kanal D Ana Haber Bülteni” de kendi kulvarlarında zirvede yer aldılar.
Arka Sokaklar yeni sezona da birinci başladı
Kanal D’nin, başrollerinde, Zafer Ergin, Gamze Özçelik, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş ve İlker İnanoğlu’nun oynadıkları polisiye macera dizisi “Arka Sokaklar”ın Pazartesi akşamı ekrana gelen yeni sezonun ilk bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 8.5 rating ve yüzde 30.1 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 7.8 rating ve yüzde 26.2 izlenme payı ile birinci oldu.Arka Sokaklar, geçtiğimiz yayın döneminin sezon finalinde de birinci olmuştu. Milyonların beğeniyle izlediği dizi böylelikle, birinci olarak girdiği yaz tatilinden, ekranlara yine birinci olarak döndü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!