Sezon ortası barometresi

Güncelleme Tarihi:

Sezon ortası barometresi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2013 00:00

Kanallar her gün yeni bir fragman, cast dedikodusu, set görüntüsüyle coşkun bir sezon ortası vaat ediyor. Ambalaja kanmadan önce paketi iyi süzelim.

Haberin Devamı

Kahperengi/Merhamet
(Kanal D)
Şimdiden adının değişip ‘Merhamet’ olmasıyla kendisinden önce tartışması reyting yaptı.
Yapımcılarının elinde çok tutan, uyarlamaya müsait bir öykü, o öykünün her satırını elinin tersiyle oynayabilecek bir oyuncu (Özgü Namal) var. Bunlar iki güçlü artı. Eksisi, romanın hayranlarını hayal kırıklığına uğratabilecek İbrahim Çelikkol seçimi.
Tozlu Yollar (ATV)
Şimdilik izlediğimiz üç fragmana göre, olay 1967’de birbirlerine çok sinirlenip habire intikam planı yapan feci kızgın insanlar etrafında gelişiyor. Araba camından mektupları yırtıp atan, fotoğrafı yakıp savuran, hatta o sinirle nedense gözlüğünü filan fırlatan var.
Survivor Nihat, olaylı boşanma Burcu Kara, yine evin hanımı yine ağır ağır Selda Alkor ve ne yazık ki artık geçkin kadın rollerine seçilen Seda Akman, Gündoğan Ailesi’nin çiftliğinde aşırı mutsuz bir hayat yaşıyor. ‘Namussuzlardan intikam almak için namusundan vazgeçen’ genç kızlar ve vintage bıyıklı kalbi kırık delikanlıların dizisinin bir klişe okyanusu olduğunu şimdiden tahlil etmek zor değil. Onca tutmayan Kemal Tahir uyarlamasından, son Veda ve Kötü Yol örneklerindeki başarısızlıktan ders almayan nostalji kumsalı bu ay ekrana gelecek. Tabii bu derece yoğun hırs, intikam, aşk, nefret örgüsünün her zaman alıcısı olduğunu da unutmamak gerek.
Ben Onu Çok Sevdim (ATV)
Yılın en iddialı işlerinden biri Adnan Menderes’in hayatını anlatan ‘Ben Onu Çok Sevdim’. Teaser’ı hikâyenin kaldırabileceği ne kadar karanlık varsa birkaç saniyeye yükleyip beklentilerimizi burkuyor. Gelen cast haberleri de bir o kadar iç karartıcı. Menderes rolünde Mahir Günşiray’ı bir kenara koyarsak, Berrin Menderes rolünde ‘Hayat Güzeldir’ İclal Aydın’ı, yasak aşk Ayhan Aydan rolünde ‘Yer Gök Aşk’ etkisiyle baygın ruh Birce Akalay’ı izlemenin iyi bir tat bırakacağı şüpheli.
Ali Ayşe’yi Seviyor (Show TV)
Sıradan bir mahalle komedisi deyip geçmemek lazım. Show TV’nin kalan iki dizisinden birinin ‘Ali Ayşe’yi Seviyor’ olması eski günlerine dönüşünün habercisi. Nispeten yüksek bütçeli, ‘özenli’ işleri bir kenara bırakıp, ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ taklidi ‘Yaparım Bilirsin’le, iki sıradan sitcom’la (Pis Yedili’yi kaptırdığını saymazsak), magazin ve spor programlarıyla sezon sonunu getirmeyi planlayan kanal, hayatımıza BBG ve Reha Muhtar’la ana haberi kazandıran vasatlığın zaferine yeniden oynuyor olabilir mi?
Survivor (Star TV)
Survivor Ünlüer-Gönüllüler’in yeni sezonu martta başlıyor. Yavaş yavaş yarışmacı haberlerini almaya başlıyoruz. Acun Ilıcalı bu kez Panama’da, biten ya da zaten bir türlü yakalanamayan şöhretleri canlandıracak. Oyuncu Cengiz Coşkun, spiker Nazenin Tokuşoğlu anlaşılan isimler arasında. Doğukan Manço’nun masasında da teklif bekliyor. İlerleyen zamanlarda ekibe Ilıcalı’nın birkaç FIFA /PES arkadaşı eklenebilir. Sönen yıldızlar hindistancevizi yiyip, kaya balığı avlarken kısa süreliğine yeniden parlar. Aralarında Alp Kırşan gibi sadık, sabırlı dostlar çıkarsa Acun Medya İmparatorluğu’nda konfor garantisi var.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!