Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 00:00

Seyahatte lazer epilasyon

Epila sayesinde tüylerinizden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Lazer epilasyon teknolojisi sunan alet, doğrudan tüyler üzerine saçılmak yerine, tüy köküne nüfuz ederek dökülme sağlıyor. Güvenli tasarımıyla evde rahatlıkla kullanılıyor. İnce ve taşınabilir tasarımı sayesinde seyahatlere de kolaylıkla götürülebiliyor.

Barcelona temalı ayakkabılar

Camper, Locus erkek modelinin ardından kadınlar için oldukça feminen, genç ve rahat bir model tasarladı. Esneklik ve hafiflik koleksiyonda öne çıkan özellikler. Sadeleşmiş tarz, cırtcırt, elastik bağcıklar, kaymaz taban gibi detaylarla birleşiyor. Modelin teması Barcelona. Her ayakkabıda Barcelona’ya ilişkin detaylar bulunuyor. İç tabandaki desen, şehrin birçok caddesinde, kaldırımlarda görebileceğiniz desenleri yansıtırken tabandaki şekil Akdeniz’den esinlenen dalgalı suları temsil ediyor.

Fazlalıklardan kurtulun

Nuxe Tonific, Ayurveda tıbbında kullanılan Jangli isimli Hint bitkisinin tohum özleriyle güçlendirilmiş yağ yakıcı ve inceltici bir ürün. Krem vücudunuzda yağ parçalanmasını hızlandırarak yeni yağ oluşumunu engelliyor. Formülündeki Spa Tonificde cildinize masaj yapıyor. Şimdi ikisi bir arada paketlerde, ikinci ürün 50 indirimli ve güzellik seti hediyeli.

Size en uygun olanı seçin

YKM Mağazaları’nda Zeki Triko, Kom, Nelson, Sunset, Too Hot, Sunsurf, Sea Mark, Estemar gibi pek çok ünlü markanın mayo, bikini ve plaj aksesuvarlarını bulabilirsiniz. Seçenekler arasında modaya, tarzınıza ve vücut tipinize en uygun ürünü seçebilir; plaj modasını yakından takip edebilirsiniz.

Denizci ruhu taşıyanlara

Deniz temasından etkilenerek koleksiyonunun geniş bir bölümünü oluşturan Arslanlı, modelleri ve tasarımlarında kullandığı renklerle, deniz tutkunu erkeklere hitap ediyor. Koleksiyon rahat ve spor modellerden oluşuyor. Bol kesim kalıpların yanı sıra klasik çizgilerde ürünler de bulunuyor.

Plaja renk geldi

Rengarenk spor ayakkabılarıyla tanıdığımız Güney California markası Von Dutch, flip floplarıyla da plajları renklendiriyor. Unisex modeller enerjik tasarımlarıyla da göze çarpıyor. Yaz boyunca yaptığınız alışverişlerinize renkli havlularhediye ediliyor.

Ayakkabılarkırmızı

1300 ayakkabı seçeneği, 300’ün üzerinde çanta ve aksesuvar sunan Flo Mağazaları’nda bu yazın rengi kırmızı. Babetlerde, fantezi ayakkabılarda, dolgu topuklarda kırmızının farklı tonlarını kullanan marka, taksit seçenekleriyle de alışverişinizi kolaylaştırıyor.

Üçgen bikinilere ilgi devam

Son birkaç yıldır moda olan üçgen bikiniler dore ve lame renklerle birleşerek çekiciliğini artırdı. Zeki Triko’da zengin kalıp seçenekleriyle her göğüs tipine uygun üçgen bikini bulunuyor. Küçük göğüslü kadınlar için destekli, iri göğüslüler içinse toparlayıcı seçenekler mevcut.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!