Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2006 00:00

Yollarda burnunuz tıkanmasın

Uni Mentholin mendilleri kış mevsiminde burun tıkanıklığının yol açtığı sıkıntılar ve sürekli mendil tüketiminden kaynaklanan burun tahrişini yok etmeye yönelik hazırlandı. İçeriğinde bulunan mentol, sinüsleri rahatlatıp, burun tıkanmasını önlerken, diğer bir içerik olan okaliptüs grip ve nezle durumunda burun bölgesinde oluşan tahrişin giderilmesine yardımcı oluyor. Uni Extra Naturel cep mendilleri de birbirinden farklı parfüm seçenekleri sunuyor.

Ücretsiz oyun indirin

Samsung T9 medya player, müzik, video ve oyun gibi gelişmiş multimedya özelliklere sahip. T9, Bluetoothla diğer cihazlarla kablosuz veri alışverişi yapabildiği gibi ücretsiz oyun indirmenizi de sağlıyor. Şarj edilebilen polimer pile sahip medya playerla kesintisiz 30 saat müzik dinlemek ya da altı saat video seyretmek mümkün. Flash oyunların keyfini de yaşayabileceğiniz T9’un 1, 2 ve 4 GB’lık bellek seçenekleri var.

Erkeklere özel peeling

M. Asam Men yüz ve vücut peelingi, Asam’ın kendi üzüm bağlarında ürettiği üzüm çekirdeklerinden hazırlanıyor. İçeriğindeki Mikropartiküller, Aloe Vera, Panthenol ve üzüm çekirdeği ekstresi OPC’yle cildi derinlemesine temizleyerek ölü dokudan arındırıyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor. C vitamininden 20, E vitamininden 50 kat daha güçlü bir antioksidan olan OPC vücudunuzdaki zararlı serbest radikallerin yüzde 85’ini etkisiz hale getirerek cildin yenilenmesine ve yaşlanma etkilerinin en aza indirilmesine yardım ediyor.

Bayram hediyesi peynir

Varan Turizm’in tüm tesislerinin self servis restoranlarından 25 YTL’lik alışveriş yaparsanız 500 gram dil peyniri hediye ediliyor. Marketlerden yapacağınız 30 YTL’lik yöresel ürün alışverişine de 500 gram mihaliç peyniri hediye.

Kayak sevenlere indirim fırsatı

İntersport, kış sporlarıyla uğraşanlar için özel bir kampanya hazırladı. İntersport mağazalarından 2007 model komple kayak seti alırsanız, yüzde 30’a varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Kampanya dahilinde sunulan markalar arasında; kayak ve kayak ayakkabılarında Nordica, Elan, Dolomite, Salomon, Atomic, Tecno Pro, snowboard kategorisinde Elan, Ride, Crazy Creek var. Kayak seti yerine tek ürün almayı tercih ederseniz de yüzde 20 indirim olanağıyla setlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kampanya dahilinde toplanan eski kayak setleri de, doğudaki kayak merkezlerine bağışlanacak. Kampanya, İstanbul Kanyon, MKM, Capitol, Dudullu, Ankara Ankamall, Bursa Asmerkez, Kayseri Kayseri Park mağazalarında geçerli.

Hediyenizi eğlenceli hale getirin

Post-it’ler yılbaşında sevdiklerinize mesajlarınızı iletmek için ideal ve eğlenceli bir çözüm. 3M tarafından satışa sunulan Post-it’ler kardan adam temasıyla yılbaşı hediyelerini daha anlamlı hale getiriyor. Her türlü yüzeye kolayca yapışabilen notlar, güçlü yapışkanı sayesinde hediye paketlerinde ve dikey yüzeylerde düşmeden uzun süre kalabiliyor. Kardan adam dışında çam ağacı ve Noel Baba temalı seçenekleri de var.

Çok yönlü media player

Minton MMP-3036, SD kartıyla 2 GB’ta kadar çıkabilen hafıza, ışıklı ekran, radyo, 30 radyo kanalı hafızaya alma, dijital ses kaydı ve eş zamanlı şarkı sözü gösterebilme özelliklerine sahip. Beş farklı çalma modu ve altı band ekolayzer fonksiyonu bulunan MMP-3036, kullanım kolaylığı sunan pratik ve şirin boyutu, kalitesi ve ekonomik yönüyle de dikkat çekiyor. Mini müzik deposu olarak tanımlanabilecek MMP-3036, 256 MB’lık dahili hafızaya sahip.

Haftanın yıldızı valizler

YKM’ "Haftanın Yıldızı" kampanyasında bu hafta Pierre Cardin marka Verona Trolley valizler. Bayram ve yılbaşı tatilinin yaklaştığı bugünlerde bavul ihtiyacı olanlar için düşünülen kampanya dahilinde valizlere yüzde 40 indirim uygulanacak. Valizler üç farklı boyda sunuluyor.

Yeni yıl çorapları

Berk koleksiyonu, günlük hayatta rahatlığı sağlamanın yanı sıra özel günlerde de şıklığınızı tamamlıyor. Koleksiyonda soft renklerin yanı sıra miniklerin tercihi Disney karakterleri taşıyan cıvıl cıvıl renklerde çoraplar; düz, desenli ve baklavalı modeller de var. Bavul tarzı çantaları, rugan pabuçları ve tüvit etekleri opak ve dantel çorapla tamamlayabilir-siniz. Opak çorapların, cildin kusurlarını giderme, ölçüleri ne olursa olsun bacağı olduğundan daha estetik gösterme gibi özellikleri de var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!