Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2012 00:00

Seyahate çıkmadan önce çantanıza bunlardan atın!

Haberin Devamı

Yaz günlerinde rahat edin
Lee Cooper’da bulabileceğiniz bermuda şortlar, sıcak yaz günlerinde yapacağınız seyahatlerinizde yanınızda götürmeniz için ideal. Sarı, bej, kırmızı renk alternatifleri, denim ve ekoseli seçenekleri var. (www.leecooper-turkey.com)

Kadınlara özel fotoğraf makinesi
Yeni Pentax Optio LS465 dijital fotoğraf makinesi özellikle kadınlar için tasarlandı. Günlük yaşamda rahatça yanınızda taşıyabileceğiniz LS465, ağırlığını hissettirmiyor. Ufak el çantalarına bile sığabilen kompakt boyutu, pembe, mor ve siyah rengi seçenekleriyle şık ve dikkat çekici.

Cıvıl cıvıl seçenekler
Longchamp çantalar modern, dayanıklı ve şık. Yeni sezonda turkuvaz, turuncu ve fuşya renk seçenekleri var. Orkide çiçekli özel baskılı çanta modelleri dikkat çekiyor. (www.longchamp.com)

Haberin Devamı

Gençler ve kendini genç hissedenler için
Collezione’de özellikle genç kesime hitap eden şık ve spor tarzda birçok giyim ve aksesuvar seçeneği bulabilirsiniz. Farklı renk, beden ve modelleri zevkinize göre seçebilirsiniz. (www.collezione.com)

Olgun ciltlere özel güneş koruması
Dermalogica Extra Rich FaceBlock SPF30 olgun ve zamansız yaşlanan ciltlere özel bir güneş koruyucu. İçeriğindeki güneş filtreleriyle UVA ve UVB ışınlarına karşı maksimum koruma sağlarken, cildi nemlendiriyor, zamansız yaşlanma izlerinin azalmasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki zengin peptitler, vitaminler ve bitkisel özler ile ciltte oluşan UV kaynaklı hasarları onarmaya yardımcı oluyor.

Şık ve rahat
Deichmann’ın farklı tasarımlardaki flip flop’ları, deniz kenarında ve havuz başında cıvıl cıvıl renkleriyle dikkat çekiyor. Mavi piti kareli, pembe çiçek baskılı ve beyaz gül detaylı seçenekleri de var. Mayo ve bikininizle kombinleyebilirsiniz.
(www.deichmann.com)

Tatilinizde bakımlı olun
Molton Brown marka el kremleri, jeller, şampuanlar, vücut losyonları ve bakım ürünleri tatillerinizde de kullanmanız için ideal.
Molton Brown, www.mbturkey.com üzerinden vereceğiniz siparişlerde alışveriş bedelinize bakılmaksızın ücretsiz kargo hizmeti sunuyor.

Haberin Devamı

Pürüzsüz bacaklar
Gehwol Refreshing Balm bakım kremi, içeriğindeki peppermint yağı ile yorgun ayak ve bacakların kaybettiği gücü, ayak derisinin esnekliğini, pürüzsüzlüğünü ve yumuşaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. Doğal uçucu yağlar ve serinletici mentol ile nemlendiriyor, ferahlık sağlıyor. Yağ ve su dengesini kurarak yaz günlerinde güneşin kurutucu etkisini zayıflatıyor. Ayak kokusunu önlemeye, enfeksiyonları gidermeye yardımcı oluyor. 1-2 cm krem sıkarak bacağınıza ya da ayağınıza günde bir kez masaj yapmanız yeterli. (www.isvecayak.com)

Hafif, dayanıklı ve şık
Samsonite Aeris model valizler hafif ve dayanıklı. Üç noktada kilit sistemi ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Çok kademeli çekçek mekanizması, alüminyum tutma sapı, alçaltıp yükseltilebilen çapraz kayışları ile seyahatlerinizde rahat etmenizi sağlıyor.
(www.desa.com.tr)

Haberin Devamı

Sağlıklı güneşlenin
Yaz boyunca tatilde ya da günlük rutininiz sırasında güneşten sürekli saklanmanıza gerek yok. La Ligne Güneş Serisi’nin güçlü koruma sağlayan güneş sütleri, spreyleri, kremleri ve güneş sonrasında cilde ferahlık sağlayan losyonları bulunuyor. Çocuklara özel seçenekler de var. Uzmanların önerdiği saatlerde ve koşullarda sağlıklı güneşlenmenize yardımcı oluyor. (www.gratis.com.tr)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!