Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2011 00:00

Denizanasından koruyan güneş kremi

Dr. Scholl Medusafe, güneşin zararlı ışınlarının yanı sıra vücudu sudaki deniz analarından ve zararlı mikroorganizmalardan koruyor. Silikon özelliği, yüksek derecede su geçirmezlik ve akıp gitmeyen sürekli bir koruma sağlıyor. Bebekler, çocuklar, su sporları ile ilgilenenler, tekne yolculuğuna çıkanlar için ideal ürün. 15 faktör orta, 30 faktör yüksek ve 50 faktör çok yüksek korumalı seçenekleri var. Tüm Kifidis mağazalarından ve eczanelerden ulaşabilirsiniz. (www.kifidis.com.tr)

Çocuğunuz tatile hazır mı

Hakan Çanta’da kız çocukları için Barbie baskılı çantalar var. Değişik desen ve renk alternatifi bulabilirsiniz. Tatilde çocuğunu mutlu etmek isteyen ebeveynlere hitap ediyor. (www.hakancanta.com)

Ayaklarınız nefes alsın

La Redoute ayakkabı-sandalet koleksiyonları kadın, erkek ve çocuklara hitap ediyor. Farklı model ve numara alternatifleri bulabilirsiniz. www.laredoute.com.tr

Havuzda, plajda şık olun

Mendo’s Mağazaları’nda Emporio Armani marka mayo, bikini ve plaj aksesuvarları bulabilirsiniz. Çizgili ve geometrik desenlerin yanı sıra, düz renk ve kesimler seçenekler arasında. (www.mendos.com.tr)que Hotel: Şehrin kalbi denecek merkez bölgede, dört yıldızlı bir otel. (Skipka Caddesi. www.crystalpalace-sofia.com)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!