Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2011 00:00

Haberin Devamı

Kayak yaparken dudaklarınız çatlamasın

Blistex, kayak yaparken, soğuk ve rüzgarlı havaya maruz kalan dudaklardaki kuruluk ve çatlamalara karşı önlem alıyor. Dudaklara sürüldüğü andan itibaren rahatlama ve tedavi sağlıyor. İçeriğindeki eucalyptus, menthol ve campor ile hasar görmüş, nem dengesini kaybetmiş dudaklara nem ve yumuşaklık kazandırıyor. Uzun süreli bir bakımı destekliyor. Eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 7.5 TL.


Yürüyüşlerinizi klimalı ayakkabıyla yapın

Patentli klimalı ayakkabı üreticisi King Paolo’da, kadın ve erkeklere yönelik rahat ve şık modeller bulabilirsiniz. Ürünler içerisindeki pompa sayesinde ayaklarda hava dolaşımı sağlıyor, içinde ve dışında su bazlı deri kullanıldığı için ayakta nem, bakteri oluşumunu engelliyor. Diyabet, romatizma, bel ağrısı, yarım düztaban, topuk dikeni, nasır gibi rahatsızlıkların tedavisinde destek olarak da kullanılabiliyor. King Paolo’lara Türkiye genelindeki 300’ü aşkın bayi ağından ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı


Güneş gözlüğünüzü şimdiden alın

Exte marka güneş gözlüğü 2011 modellerinin farklı seçenekler ve renklerdekilerini 17 Şubat’a kadar özel fiyatlarla www.bankomarka.com sitesinde
satışı sunuluyor. 500 TL’lik gözlüklerin siteye özel fiyatı 89.90 TL. 70’li yılların çizgilerini taşıyan Exte koleksiyonunda, büyük kemik gözlüklerin hakimiyeti bu sene de sürüyor. Pastel tonlarının ağırlıkta olduğu koleksiyonda, kemik çerçeveli modeller de bulunuyor.

Terlemeye ve tahrişe çözüm

Bioderma’nın hassas ve yatıştırıcı deodorantları tahrişi ve kötü kokuları önlüyor. Bakteriyel çoğalmaya etkili ürün iz bırakmıyor. Şimdi kampayası var. Sensibio deodorant alana ikincisi bedava veriliyor.


150 TL’lik alışverişe sürpriz hediyeler

Sportive Mağazaları, bünyesinde Nike, Adidas, Converse, Puma, Reebok, Umbro, Asics, Colombia, The North Face, Jack Wolfskin, Arena, Head, TBS ve IcePeak gibi dünyaca ünlü markaları barındırıyor. Bugün Sportive mağazalarından 150 TL. ve üzeri alışveriş yapanlar Sevgililer Günü özel kapmanyası dahilinde sürpriz hediyeler kazanıyor. Sportive, İstanbul’da Sirkeci, Merter, İdealtepe, Kartal, Viaport, Beylikdüzü ve Antalya’daki Sportive Outlet mağazalarıyla hizmet veriyor.

Haberin Devamı

Bacaklarınızdaki yorgunluğa veda edin

Krauterhof’un kırmızı asma yaprağı kremi, günlük koşuşturmaktan, ayakta uzun süre durmaktan bacakları yorulanlara hitap ediyor. Bacaklara canlılık kazandırırken, varis gibi damar deformasyonlarının önlenmesine yardımcı oluyor. Kırmızı asma yaprağı özünde bulunan flavanoid maddesi; ağrılı, yorgun, şişkin bacaklar ve varis gibi şikayetleri rahatlatırken, at kestanesi özünün içerisindeki escin
ise damar deformasyonunu önlenmesine yardımcı oluyor.
(www.asamturkiye.com)


Her seviyede makine

Canon’da başlangıç seviyesinden profesyonel kullanıcılara kadar herkes için uygun teknolojilerde üretilen fotoğraf makineleri bulabilirsiniz. Ayrıca Sevgililer Günü’nde iyi bir hediye alternatifi olabilir. (www.canon.com.tr)

 

Haberin Devamı

Mentollü kuru mendil buğu etkisi yapıyor

Uni Mentolix mentollü kuru mendil buğu etkili. İçeriğinde bulunan mentol ile gribal enfeksiyondan kaynaklanan burun tıkanıklığını ve solunum problemini gideriyor, okaliptüs ile burun bölgesinde oluşan tahrişin giderilmesine yardımcı oluyor. Eczanelerden satın alabilisiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!