Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2011 00:00

Dayanıklı, nefes alabilen kış sporu malzemeleri

The North Face’in, 2010 Kar Sporları Koleksiyonu’nda serbest stil dağcılık, serbest stil rampa, pist kayak ve snowboard sporları için seçenekler var. Profesyonel ve amatör sporculara hitap eden koleksiyon, dayanıklılık ve nefes alabilme gibi özelliklere sahip. Aynı zamanda soğuğa, rüzgara ve kara karşı koruma sağlıyor. (www.thenorthface.com)

Şık ve dayanıklı bavullar

Güzellik ve bakım ürünleri zinciri Watsons’ta 50 TL’lik alışveriş yapanlara 51 cm’lik Miine mavi ya da pembe renkli bavul, 49.99 TL’ye satılıyor. Miine bavulları şık ve dayanıklı. İki tekerleği ve çekilebilme kolaylığıyla yormuyor. Watsons’ta yine 50 TL’lik alışverişten sonra 61 cm’lik bavulu 59.99 ve 71 cm boyutundakini ise 69.99 TL’ye satın alma alternatifiniz var.

Bakımınızı ihmal etmeyin

SPA ürünü Molton Brown, saç, vücut ve cilt bakımı için kullanılıyor. Egzotik yağları, bitki esanslarını ve doğal maddeleri içeriyor. Bath&shower ve body lotion ürünlerinin fiyatı 110 TL. Molton Brown’ın ürünlerine www.mbturkey.com ve tüm V2K designers & Vakkoroma mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Sportif sevgililere özel

Reebok Cl clean ultralite ayakkabılar, spor giyimi tercih eden ve modayı yakından takip edenlere hitap ediyor. Hem kadın hem erkekler için tasarlanan model, birbirleriyle aynı giyinmeyi seven çiftler için de ideal bir seçenek. Taban ve bağcıkları aynı renkte tasarlanmış modeli bütün kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz. 159.50 TL’ye Reebok mağazalarında ve satış noktalarında bulabilirsiniz.

Cildiniz kurumasın

Dermalogica’nın geliştirdiği yeni UltraCalming serisi özel formüllü ürünleriyle hassas ciltlerin yaşadığı temel sorunlara çözümler üretiyor. Kaşıntı, kızarıklık, yanma ve batma hissini yok ediyor. Barrier Repair, yumuşak dokusuyla çok çabuk emilerek cildi nemlendiriyor, çevresel etkilere karşı koruyor. Fiyatı 135 TL.

Saçlarınız yıpranmasın

Dax Supergro, bitkisel yağlardan ve minerallerden elde edilmiş formülü sayesinde; saç derisini tedavi ederek kan dolaşımını hızlandırıyor. Saçların daha sağlıklı ve üç kata kadar daha hızlı şekilde uzamasına yardımcı oluyor. İçeriğindeki jojoba, Hindistan cevizi ve badem yağı ile saç dökülmelerini azaltıyor, saça fark edilir bir yumuşaklık, parlaklık ve canlılık veriyor. Ayrıca nem kaybına karşı saçın direncini artırıyor, saç uçlarını tedavi ediyor ve kırılmaları önlüyor. Fiyatı: 24.90 TL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!