Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2010 00:00

İngiliz sahillerde

Fred Perry’nin kadın koleksiyonunda 80’lerin etkisi devam ediyor. Efsanevi aktrisler Molly Ringwald ve Chloe Sevigny’den ilham alınarak yenilenen koleksiyonda nostaljik canlı renkler, mavi ve kırmızının yaz tonları hâkim. Genç ruha sahip koleksiyona limonata, sakız pembesi ve taze şerbet renkleri ferah bir hava katıyor. Erkek koleksiyonundaysa bu yaz canlı ve estetik bir duruş var.

Su altında numaralı gözlük

Arena’nın ürettiği yüzücü gözlükleri, görme bozukluğu yaşayanların sualtındaki görüş alanlarına netlik kazandırıyor. Gözlüklerdeki numaralı lensler tek tek satılıyor. Böylece farklı derecede bozuklukları olanlar, uygun numaralı optik lensleri ayrı ayrı alma imkânına sahip oluyor. İki ayrı optik lens ortasından birleştirilebilme özelliğiyle de kullanıcıya kolaylık sağlıyor. Son derece yumuşak dokuya sahip gözlüklerin, kayış tokaları ve ayarlanabilir kayış mekanizmaları var.

Yelken teknolojisi kıyafetlerde

Puma İlkbahar Yaz Sailing koleksiyonu yazın en önemli teması olan deniz keyfine performans katıyor. Yelken sporcularının giydiği kıyafetlerden ve kullandıkları ekipmanlardan esinlenerek tasarlanan bu ürünler, parlak ve dikkat çekici renklere sahip. Yine denizcilik ekipmanına özgü parçalı kumaşlar ve farklı renk kombinasyonlarından ürünler, suya dayanıklı, kullanıcısını her zaman kuru tutmak için çok hızlı kuruyan özel malzemeleri içinde bulunduruyor. Tüm kumaşlar, klor ve güneşten gelen zararlı ışınlara karşı dayanıklı.

Saçlarınız yıpranmasın

Organix Coconut Milk Saç Bakım Maskesi saçlarınızı tüm yaz boyunca, deniz ve havuz suyunun yıpratıcı etkisine karşı adeta bir kalkan gibi koruyor. Gençleştirici ve Derinlemesine Onarıcı maske; organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş formülüyle işlem görmüş, boyalı, yıpranmış ve cansız saçlara canlılık ve parlaklık kazandırıyor.

Banyo yapamazsanız üzülmeyin

Medifresh vücut temizleme bezi, özel formülasyonu sayesinde seyahatte duş yapmaya fırsat bulamayanlara vücut temizliği sağlıyor. Banyo yapmış gibi temiz ve ferah hissettiriyor. Antibakteriyel aktifi sayesinde hijyenik özellikte. İçeriğindeki E vitaminiyle cildi besleyip papatya özüyle cildi rahatlatmaya yardımcı oluyor. Alkol ve boya maddesi içermediğinden dokuya zarar vermiyor. 60 adet büyük boy mendil içeren vücut temizleme bezi pratik kapağıyla açma kapama kolaylığı sağlarken, içindeki mendilin uzun süre ıslak kalmasına olanak tanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!