Sevim Tuna ilgi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Sevim Tuna ilgi bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 1999 00:00

Haberin Devamı

Türk Kalp Vakfı, uzun süredir kanserle mücadele eden ünlü şarkıcı Tuna için 4 Mart'ta sanatçı dostlarının katılacağı özel bir gece düzenleyecek.

Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Sevim Tuna, yaklaşık 8-9 aydır tek başına mücadele ettiği kansere karşı sevenlerinin sevgisiyle karşı koymaya karar verdi. İki yıl önce 40. Sanat Yılı kutlaması yapmak isteyen sanatçı için nihayet bunu gerçekleştirme fırsatı doğdu.

Anlamlı gece

Türk Kalp Vakfı, Sevim Tuna için Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu'nun Dolmabahçe Küçükçiftlik'teki salonunda bir gece düzenleyecek. Geceye İbrahim Tatlıses, Muazzez Ersoy ve Mehmet Ali Erbil'le birlikte birçok sanatçı katılacak. Türk Kalp Vakfı Başakanı Çetin Yıldırım konu hakkında; ‘‘Sanata ve sanatçıya Türk Kalp Vakfı sahip çıkmıştır. Sevim Tuna en kısa zamanda bu yorgun dönemden kurtulup hayranlarının karşısına çıkacak’’ şeklinde konuştu.

Tuna da 40 yıldır kendisiyle birlikte olan seyircileriyle bir kez daha buluşma imkanı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek; ‘‘Uzun zamandır hasret kaldığım hayranlarımın karşısına çıkmak istedim. Bu gece benim 40. Sanat Yılı gecem olacak’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!