Orhan Gencebay evini satacak iddialarına Sevim Emre’den yanıt!

Güncelleme Tarihi:

Orhan Gencebay evini satacak iddialarına Sevim Emre’den yanıt
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 13:18

Geçtiğimiz günlerde Orhan Gencebay’ın Rumelihisarı’ndaki yaklaşık 35 yıldır hayat arkadaşı ile birlikte oturdukları yalı dairesini tam 4.5 milyon dolara satışa çıkardığı iddiası ortaya çıkmıştı. Bu iddiaya Sevim Emre'den yanıt geldi. Peki; Sevim Emre ne dedi? İşte cevabı...

Haberin Devamı

Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre’ nin bu satışı engellemek için emlakçılara zorluk çıkardığı ve evin satışını engellemeye çalıştığı iddia edilmişti.

Sevim Emre İddiaları Yalanladı…

Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken görüntülenen Sevim Emre, habercilerin Orhan Gencebay’ ın evlerini satışa çıkardığı iddialarını sorması üzerine iddialara açıklık getirdi.

Emre, “Yok canım, bırakın böyle saçma sapan şeyleri. Hiç evimi satarmıyım, Ev satılır mı? Biz kararlarımızı müşterek veririz. Öyle birşey yok Allah’ a şükür, Allah sattırmasın. Bu haberi birisi uydurmuş.” diyerek konuya açıklık getirdi.

Sevim Emre Kimdir?

Güzelliği ile büyüleyen Sevim Emre, 1963 yılında Türkiye güzeli seçildi. Ardından filmlerde rol almaya başladı. Orhan Gencebay ile tanışmasının ardından aşk dolu bir ilişki yaşamaya başlayan Sevim Emre, o günden beri Gencebay ile hayat arkadaşı. Geçen yıllara rağmen güzelliğinden hiçbir şey eksilmeyen Sevim Emre adeta gün geçtikçe güzelleşiyor.

BAKMADAN GEÇME!