Sevgilime hazırım

Güncelleme Tarihi:

Sevgilime hazırım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 1998 00:00

Haberin Devamı

Muhteşem gece kıyafetleri, kişiye özel tasarlanmış ayakkabılar, aksesuvarlar derken, dünyanın ünlü modacılarının tasarladıkları iç giyimler gölgede kalıyor. Oysa iç giysilerinin şıklığından, rahatlığından ve elbette seksiliğinden emin olmayan bir kadın bütün gece dünyanın en iyi elbisesini giyse de kendini ne kadar güzel hissedebilir ki? Önce yumuşacık ipek, saten, dantellerle süslü bir takım veya body ya da şortla tene dokunup, sonra süslenmekte fayda var.

İşte bunu düşünen tasarımcılar da teni saran yumuşak kumaşlarla, romantik desenleri biraraya getiriyorlar. Yaz renkleri hayli yumuşak. Lavanta, sarı, uçuk mavi, yeşil çok moda. Çiçek, puan desenleri ve düz dokumalara sık rastlanıyor. Kesimlerde ise sutyende biçim veren süngerli, balenliler göze çarpıyor. Külotlar ise genellikle yüksek kesim hazırlanmış.

BİGUDİSİZ DAHA GÜZEL

Yine bu yılın modasına uygun bir sutyen. Göğüslere biçim veren, saten ve sarı. Altındaki parçayla ev kıyafeti bile olabilir.

Prada Intimo koleksiyonundan. Bigudiler çıktıktan sonra daha da şık olacağı kesin.

Dünyanın ünlü tasarımcılarının

iç giyime el atmadıklarını sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Hem de ne tasarımlar!

İpek, saten, dantel kumaşlar,

muhteşem kesimler ve

renkler sizi daha da güzelleştirecek.

DOLGUNLAŞTIRAN MODELLER

Mutlaka iri göğüslü olmanıza gerek yok. Sutyen modellerinde yapılan doğru kesimlerle göğüslerinizin daha dolgun veya küçük ya da biçimli görünmesi mümkün. Fotoğraftaki iç giyim, Gianfranco Ferre koleksiyonundan.

Çalışma hayatına özel!

İŞYERİNDE BEYAZ GÖMLEK ÇOK MODA

İşyerine özel kıyafetlere göz atmak ister misiniz? Beyaz gömlek ve diz altı boyunda etekler çok moda. Bu giysilerin altına spor yapacağınız şortları giymek daha popüler. Özellikle Amerikalılar için hayli pratik. Çünkü onlar çalışırken anlık boşlukları bile spor yaparak değerlendiriyorlar.

Kadınlar çalışırken ne giymek istiyor? Vogue dergisinin yaptığı bir ankette şöyle bir sonuç çıkmış: ‘‘Modası geçmeyen kıyafet.’’ Yani klasik gömlek, etek, ceket, çok fazla göze batmayacak renkler ve klasik ayakkabılar. Aslında bütünüyle bir işyeri klasiğinden yanalar. Bu yazın işyeri giysilerine bakıldığında en çok dikkat çeken beyaz gömlekler. Çok değişik yakalarda, farklı modellerde gömlekler, dünyanın ünlü modacılarının koleksiyonlarında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!