Sevgilim ama ne öpüştük ne seviştik

Güncelleme Tarihi:

Sevgilim ama ne öpüştük ne seviştik
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2007 00:00

Maskeli Beşler serisinin son filmi "Maskeli Beşler Kıbrıs"ın çekimleri geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs'ta devam etti.

Seray Sever fotoğrafları için tıklayın

Deniz Akkaya fotoğrafları için tıklayın

Haberin Devamı

Filmde Rock Selim adında bir dolandırıcıyı canlandıran M. Ali Erbil, sevgilisi rolündeki Seray Sever için, "Seray sevgilim ama eli elime değmedi" dedi. 11 Ocak 2008'de vizyona girmesi planlanan "Maskeli Beşler Kıbrıs" filminin Kıbrıs çekimleri geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Yapımcılığını Fida Film'in, yönetmenliğini Murat Aslan'ın üstlendiği filmde Rocky Selim karakterini oynayan M. Ali Erbil, setin en dikkat çeken oyuncusuydu. Filmde, Rocky Selim adında bir üç kağıtçıyı canlandıran Erbil, "Casino ve kumar benim çok yabancı olduğum bir konu. Yıllardır beni kumarbaz diye adlandırdılar. Ben bu şöhreti edinebilmek için yıllarca kumarhenelerde çalıştım. Bana birgün böyle bir rol geleceği için yıllarca rolüme kumarhanelerde çalıştım" diyerek espri yaptı. Erbil, filmde sevgilisini canlandıran Seray Sever için de, "Seray benim sevgilim rolünde ama ne öpüştük ne de seviştik. Eli elime değmedi, sadece görüntüde sevgilim" diye konuştu.
Bana böyle spastik orular sormayın
İstanbul çekimlerinden kavga eden Şafak Sezer ile Peker Açıkalın, filmin Kıbrıs'ta Kaya Artemis Otel'deki basın toplantısında ilk kez yanyana geldi. Toplu fotoğraf çekiminde Sezer'i yanına davet eden Açıkalın, ünlü komedyeni kolundan tutarak poz verdi. Fotoğraf çekiminden sonra soruları yanıtlayan Şafak Sezer, "Peker yüzünden buralardan gitmeyi, işlerimi bırakmayı bile düşünüyorum. Peker'in sadece benimle değil herkesle sorunu var" dedi.
Konuyla ilgili ilk kez basın mensuplarına bir açıklama yapan Peker Açıkalın ise şunları söyledi: "Biz Şafak'la 15 yıldır arkadaşız ayrıca çocuklarımızı bile birlikte büyüttük. Şafak benim tavrımı, tutumumu iyi bilir. İş konuşur, ağız konuşmaz. Futbolcular, siyasetçiler de kavga ediyor. Sanatçılar kavga edemez mi." Açıkalın, "Şafak Sezer bundan sonraki seride siz varsanız kendisinin olmayacağını söyledi, ne diyorsunuz" diye soran gazetecilere, "Bana böyle spastik sorular sormayın" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Sevgilim ama ne öpüştük ne seviştik

Haberin Devamı

Cengiz Küçükayvaz, Deniz Akkaya, M. Ali Erbil, Seray Sever, Murat Aslan (Yönetmen), Necmi Yapıcı, Burak Öncü, Atilla Sarıhan, Melih Ekener, Peker Açıkalın, Şafak Zeser, Hamit Haskabal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!