Serkan Çayoğlu, ‘Hayatımın Aşkı’ dizisi ile ekranlara dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Serkan Çayoğlu, ‘Hayatımın Aşkı’ dizisi ile ekranlara dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 21:29

Kiraz Mevsimi dizisinde rol alarak adını duyurmayı başaran Serkan Çayoğlu, yeni dizisi “Hayatımın Aşkı” ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu, “Kiraz Mevsimi” dizisinde hızlı bir çıkış yaparak adını duyurmayı ve genç kızların sevgilisi olmayı başardı. Kiraz Mevsimi dizisinde “Ayaz” karakteri ile adını duyuran Serkan Çayoğlu, yeni dizi “Hayatımın Aşkı” ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar…

Kanal D’de yaz dizisi olarak yayınlanacak olan “Hayatımın Aşkı” dizisinde Serkan Çayoğlu, hande Doğandemir ve Berk Hakman ile birlikte başrolleri paylaşacak.

Çekimleri Mart sonunda başlayacak olan, yönetmenliğini ise; ünlü reklam ve sinema yönetmeni olan Ketche’nin yapacağı “Hayatımın Aşkı” dizisinin konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Çekimleri Mart sonunda başlayacak olan dizi, Haziran ayında Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Serkan Çayoğlu kimdir

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Modellik ve mankenlik kariyerine oyunculuk da ekleyen Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 yılında, Almanya’da dünyaya geldi. Ayrıca bir de ikiz kardeşi vardır.

Kariyerine modellik ile başlayan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yönelerek Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi aldı.

Üniversite eğitimini Almanya’da Ekonomi bölümünde tamamlayan Çayoğlu, ilk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Daha sonra Hande Yener’in “Ya Ya Ya” klibinde oynamıştır. 2014 yılında başlayan “Kiraz Mevsimi” dizisinde “Ayaz Dinçer” rolünü canlandırmıştır. Kiraz Mevsimi 2015 yılında final yapmıştır

Serkan Çayoğlu, 2012 yılında “Kuzey Güney”, 2014 yılında “Zeytin Tepesi” ve 2014 yılında “Kiraz Mevsimi” dizilerinde rol almıştır.

Serkan Çayoğlu şimdilerde, Haziran ayında, Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan “Hayatımın Aşkı” dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!