Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan ticarete atılıyor!

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan ticarete atılıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 09:53

Ticarete atılarak adından sıkça söz ettiren ve diğer ünlülere örnek olan Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal’dan sonra Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan da ticarete atılıyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, yaz sezonu için bir firmayla anlaştığını ve kendi tasarladığı mayoları satışa sunacağını belirtti.

Uzun zamandır bu proje üzerinde çalıştığını belirten Loughnan, “Önümüzdeki ay Amerika’ya gideceğim. Önemli bir ajans için bir ay boyunca modellik yapacağım” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Mustafa Sandal’ın şarkıcı olan eşi Emina Sandal da ticarete atılarak magazin gündeminde adını duyurmuştu.

Emina Sandal, “Yaemina” adıyla bir parfüm ve vücut losyonu markası çıkardı. Başarılı sanatçının ürünlerinin bir çok mağazada satışa sunulduğu öğrenildi.

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan ticarete atılıyor

Chloe Loughnan Kimdir?

Ünlü model Chloe Loughnan, İrlanda Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi iken Paris’ten aldığı modellik teklifi ile eğitim hayatını yarı da bırakıp Paris’e gitti ve pek çok defile de boy göstererek adından sıkça söz ettirdi.

Haberin Devamı

2011 yılında İstanbul’u gezmek amaçlı gelen Chloe Loughnan, Serdar Ortaç ile tanıştı ve burada kalma kararı aldı.

Türkiye’de de mankenlik yapan Chloe Loughnan, ATV de bu yıl yayınlanan “Beyaz Karanfil” adlı dizi de yer aldı fakat dizi birkaç bölüm sonra yayından kaldırıldı. Show TV’nin sevilen yarışma programı olan “Bu Tarz Benim” de jüri koltuğuna oturdu ve Cemil İpekçi, Sibel Arna, Umut Eker gibi önemli isimler ile beraber çalışma şansı yakaladı. Ünlü model Serdar Ortaç ile 2014 yılının Haziran ayında evlendi.

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan ticarete atılıyor

Emina Sandal Kimdir?

Ünlü şarkıcı Emina Jahović Sandal, 15 Ocak 1982 tarihinde, Sırbistan'ın tarihi Sancak Bölgesi'nde doğan Boşnak&Sırp şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncudur.

Ayrıca Türk “Fabrika” markası ve Makedon “Kara” markası için katalog modelliği yapmıştır.

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir.

Haberin Devamı

Ülkesinde Emina Jahović (Emina Yahoviç), Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdžan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamıştır. Bu soyad, sadece ağabeyinin -Türkiye Millî Basketbol Takımı'na girmeden önce- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldığı soyaddır.

Ünlü şarkıcı ve model Emina Sandal, Sırp & Boşnak kökenlidir, Güney Slavı'dır ve Müslüman'dır.

Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan adına olmak üzere iki kez Eurovision Şarkı Yarışması için seçilen Emina Jahović, İstanbul'da yaşamaktadır.

Ana dili Sırpça olmak üzere, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce bilmektedir ve Hırvatça, Karadağca gibi diğer Balkan dillerini de anlayabilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!